Svet Satova - Verizja sata 5:
Amphibian SE 710555B Meranom.com
Svet Satova - Verizja sata 5:
Amphibian SE 710555B Meranom.com
Ovo bi bili moji brzinski predlozi. Da bude što jednostavnije, a da poseduje boje portala i foruma.
Sada ću napraviti anketu sa ovih 5 modela Amfibia satova, pa onda možete glasati.
Pozz!
Slazem se sa Krstinom ,radio room mi je najzanimljiviji model.
Pa, nije da se baš slažem čini mi se da će biti mnogo žuto. Da ipak sačekamo da Shmizla izbaci kako bi izgledao. Inače dvojke ili četvorka.
Ja znam da sam i suvise "zelen" na ovom forumu da bih se vama, veteranima "Sveta Satova", petljao u odlucivanje, a uz to se jos i izlanuh neki dan, te napisah da mi Vostok Komandirskie i nije jedan od najomiljenijih ruskih satova ... Ali, kako mi se ova vasa ideja jako svidjela, a i atmosfera koja se stvorila oko svega ovoga je super, dacu svoje skromno misljenje.
Verzija br. 2!
Doduse nesto malo izmijenjena u mojoj glavi - sa crnim ciframa na bezelu, ne zutim, osim simbola na poziciji nule, kojeg bih jedinog, sto se bezela tice, "pozutio".
Sam cifer, kazaljke, kao i logo "Sveta Satova" izgledaju fantasticno!
Ili 5 ili RR zuto-crni.
Tezak izbor u svakom slucaju!
Nesto sam bio u guzvi zadnja 2-3 dana, nisam ni pogledao forum. Sto je bila velika greska, jer se svasta izdesavalo.
@Veberz
Slazem se sa tobom. Po meni mozda i najlepsa amfibija iz sretnijih vremena.
Vidim da je vecina ljudi za to da se sve stavlja u boje foruma, dok bi ja bio vise za detalje, tipa neki brojcanik poput navedenog ili potpuno novi. Prosto da bude vidljivo da sat nije obican, ali i da bude diskretan. Ne znam kako drugacije da objasnim. No sta da se radi, zelje su jedno, a mogucnosti drugo.
Edit: Voleo bih samo da izbegnemo "Сделано в России", mozda cak i da bude "Сделано в CCCP" ili da je radjeno specijalno za nas forum. Takav detalj bi bio pun pogodak.
Poslednja ispravka: StariAS (2.10.2014. u 10:19)
Sto vise gledam ovaj srebrni brojcanik sve mi se vise svidja. mozda bih samo sivu stavio malo svetliju.
Natpis Сделано в CCCP zaboravi. Zavod nema prava da ga odstampa. Natpis da je radjen za forum je uradjen francuzima.
Bookmarks sajtovi