Glasam za 4
Glasam za 4
next year at this time I'll be a millionaire
Fantsticna retro Amfibija koju je postavio @StariAS!
Nemam rijeci! I bezel joj oprastam...
Ali, eto, da ne bih previse razvodnjavao temu, jer ne znam koliko je realno gledati unatrag, kad znamo koja je ponuda u igri - ostacu uz svoj izbor koji sam naveo na prosloj stranici.
@Veberz
Bojcanik zapravo vuce malcice na barakrnu/zlatnu, ne vidi se lepo pod ovim uglom. Meni je ovo najlepsa amfibija, koju sam sticajem okolnosti morao da prodam, a postovao sam je negde u temi o komadnircimia i amfibijama. ne mogu prezaliti sto je vise namam.
U svakom slucaju veoma bih voleo ako ne bas ovaj, onda da slican brojcanik izaberemo za onaj pravi, nas.
P.S Takodje je za WUS forum povodom 50 godina od misija Vostok 5 i 6, radjena naznaka da je specijalno izradjen za forum, naravno uz specijalan brojcanik u vise varijanti sto se tice boja.
Sat je kostao 80e, ali avaj, nisam imao para u tom trenutku.
Sjajna zamisao! Diskretno, a upectatljivo!
Hvala Stari, hvala Archi!
Po Archijevoj mustri malo doradjeno:
tu svakako moram reci da se predlog gradi i iz nepostojecih elemenata: crna klasik sekundara (manji problem) i crno-oranz bezel (veci problem).
Evo jedna skica koja se sva gradi iz postojecih i Meranomu dostupnih elemenata (osim naravno brojcanika, koji bi trebao biti unikatan "nas")
edit: sa malo uvecanim 3-6-9-12, malo vise kao Archijev:
Poslednja ispravka: veberz (5.10.2014. u 10:32)
Zoli, ajde metni jedan crni brojcanik! Molim te! Cisto da me zelja mine...
Os bijele, os oranz cifre?
Bookmarks sajtovi