Balavi za ovu crno naradzastom..sto kaze brada ko Doxa
Balavi za ovu crno naradzastom..sto kaze brada ko Doxa
next year at this time I'll be a millionaire
Svaka cast.Ova zadnja verzija sa vecim ciframa odlicno izgleda.
Hvala na pohvalama!
Da rezimiram za danas. Cini mi se da je vecina za crno-narandzasto. Gogmajster i ja smo danas ostali u manjini.
Evo primer Klasika sa proizvoljnim standardnim bezelom:
dakle sve je standardno, osim brojcanika i sekundare koja je hromirana (vec vidjeno) ili crno ofarbana (ja to jos nisam video).
A ovako bi mogla da izgleda nakon doterivanja sa Murphyjevim bezelom (on ga vec odavno ne radi ali zato rade braca ukrajinci) i sa insertom od SKX011 (jes' kad bi moglo da se nadje)
Ala ga skroji svaka ti cast,brutalno izgleda,crni mi je lepsi.
Odličan poslednji!
Se soglasuvam so Mr D posledniot
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Nema šta... ovo je vrh za sve vidjeno do sad. Trud veberz-a nam je doneo sat oko koga se većina složila, samo još dovoljno zainteresovanih i to je to. Odličan izgled, sasvim korektan kvalitet, prihvatljiva cena.... ja to više nebi dir'o ;-)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Svaka čast za ideju i trud!
Slazem se, uz jos neke opcije, ove zadnje odlicno izgledaju. Hoce li i tu biti opcija da se glasa izmedju ove narancaste opcije i crne, i ima li sanse i za žutu opciju (bar za detalje na crnom), jer bi meni sva narancasta verija bila višak, buduci da vec imam narancastog scuba dudea, a mnogi i orange monstere?
Stani malo Gorane! Koje crno glasanje? Ovo su tek moji predlozi. Niko me nije ovlastio da napravim dve skice izmedju kojih ce se odabrati forumski sat.
Dajte i vi predloge! Bilo kakve, makar tekstualne. Ako nije previse posla pokusacu da ih uoblicim. Eto gornji sablon je razradjen, menjati boje je sada vec najmanja stvar. Tebi za ljubav cu uraditi sa zutim detaljima na crnoj osnovi.
Zuta osnova ne dolazi u obzir zbog toga sto vec imam zutog Makoa
Bookmarks sajtovi