Nisam sigurna da je 5 dana dovoljno vremena da svi glasaju. To kazem jer mozda neko zbog obaveza ne moze doci na forum i onda nece uspeti ni da glasa. To ipak mora biti duzi vremenski period da bi svi videli temu i kako bi stigli da glasaju. Pozz!
Nisam sigurna da je 5 dana dovoljno vremena da svi glasaju. To kazem jer mozda neko zbog obaveza ne moze doci na forum i onda nece uspeti ni da glasa. To ipak mora biti duzi vremenski period da bi svi videli temu i kako bi stigli da glasaju. Pozz!
Ima li naznaka za cenu?
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ima , oko 150e , ako ga više ne budemo bojili i gravirali....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Evo neka moja gruba procena:
1. varijanta Classic: 100USD + 20USD za dostavu
2. varijanta SE: 135USD + 20USD za dostavu
3. varijanta: ? + 20USD za dostavu
A kada budemo odlucili sta zapravo zelimo, onda cemo traziti ponudu (ili ponude) od Meranoma.
Poslednja ispravka: veberz (11.10.2014. u 23:07)
Ma ovo je sad samo "razvodnjavanje salate" po meni.... veberz je odradio vrhunski posao, samo je ostalo 50tak ljudi da udari štih i to je to.... meni iskreno ove nijanse sada i ne utiču toliko na estetiku LE-a. Glavno je odradjeno i gotovo....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Slazem se sa Bakareliem, i prosto bih napisao nesto, nadam se da niko nece uzeti to licno, to je samo moje vidjenje.
17.4.2012 je datum prvog posta u ovoj temi. Ako ovako nastavimo vrlo lako ni do 17.4.2015. necemo se pomeriti sa ovog mesta. Izuzimajuci clana Zma, koji je u rekordnom roku kontaktirso ljude sa Meranoma i na neki nacin nam otvorio vrata (nisu nas u startu odbili) celoj prici, i clanu Veberezu koji je takodje skoro momentalno napravio sasvim dovoljno predloga, sta dalje sledi... Raznorazna pitanja tipa "da li ovo moze ovako, i da li ovo moze onako". "kako bi stajala ova boja, jel moze druga nijansa", "da li je tabla malo ukrivo ili nije ukrivo".
Prosto imam utisak da bi, uz malo preterivanja, svi zeleli da dobiju sat prilagodjen svojim zeljama, po maksimalno mogucoj nizoj ceni. A to nema nigde, pa cak ni medju 1500 verzija amfibija, na skoro svakoj mozemo naci manu u detaljima o kojima ovde raspredamo.
Licno mislim da u ovoj temi i prethodnim anketama ima sasvim dovoljno materijala da se prekine sa beskrajnim glasanjima, i da se kontaktira meranom. Mislim da to administratori treba da ucine i da u najkracem roku izadju sa recimo dva predloga sa cenama i rokom izrade. recimo
amfibia 710 klasicna....cena...rok dostave
amfibia 710 SE "look" -II- -II-
Ukoliko projekat propadne, onda mozemo do mile volje, naredne dve, tri godine da pisemo sta nam se nije dopalo,i sta bi zeleli, pa posle toga ako ima entuzijasta da sve to sabere i oduzme, pokrene novu inicijativu.
Otvorena je nova anketa: Izbor crno-narandžste verzije Amphibia Svet Satova LE sata?
LINK: Izbor crno-narandžste verzije Amphibia Svet Satova LE sata?
U cilju konačnog definisanja izgleda sata, a potom i potražnje ponude od Meranoma vas molim da glasate ili ostavite komentar.
Pozz!
Postavili smo obaveštenje tj. poziv svim posetiocima foruma za priključenje u diskusiji i glasanje u anketama o Svet Satova LE satu.
Evo ga i mali screen shot:
Pozz!
Dobila sam informaciju od člana Zma koji je već pisao Meranomu... Elem, ekipa Meranoma je trenutno na sajmu satova u Moskvi, i kako kažu trenutno ne mogu detaljno da se posvete našem zahtevu. Javiće se sa više detalja kada se vrate standardnim obavezama. Koliko sam pogledala, sajam traje do 18. oktobra 2014. godine. Ostaje nam da malo pričekamo pa da vidimo šta će nam reći, tj. šta ćemo činiti...
Pozz!
Добро пожаловать | Moscow Watch Expo
Bookmarks sajtovi