a oces vodomer ))))))))))
a oces vodomer ))))))))))
next year at this time I'll be a millionaire
Normalno
I ja sam pocela da belezim vase predloge za anketu. Ova dva posta sa nabrojanim pitanjima i odgovorima su svakako od pomoci.
Ocekujte ih uskoro... mislim na ankete...
Pozdrav!
Sta mislite o ovom tipu kucista?
44mmPolishedStainlessCaseFitSeaGull6497-6498Movement(6#)|Case|Parnis Warch
Nadam se da ovo nije off...
Ideja o pravljenju sata Svet satova je odlicna, podrzavam je 100%.
Hteo sam samo da vam pokazem kakav je sat pre 5-6 godina za neku Novu godinu delio Kulturni centar Novog Sada.
Kao sto vidite na slikama kazaljke su identicne onima na satu na Petrovaradinskoj tvrdjavi, a ciferplat sa logoom Kulturnog centra i gradovima pobratimima po ivici.
Nije mi poznato koliko je primeraka napravljeno, pretpostavljam 20 do 50 komada.
Cena je, verujem, bila veoma pristupacna, jer je u njemu kvarcni mehanizam Ronda sa 1 jewelom.
Vukasova ideja za Ticino mi se, naravno, svidja, jedino sto mislim da mozda moze u tom slucaju i jeftinije da se prodje, ako se naruce delovi posebno. Mislim da se sada u Ticino ugradjuju Miyote automatici, ali sam ja prezadovoljan i ovim Hangzhou Unitas klonom, a pretpostaljam da je jos jeftiniji od Miyote.
Ali, mislim da je Shibumijev predlog (Citizen Promaster) do sada najbolji i da je tu odnos cena/kvalitet najbolji!
jole777 kaže:
Pozdrav svima,
i hvala na mnostvu predloga. Posao me pritiska pa nisam stigao da se aktivno ukljucim u diskusiju i prokomentarisem sve predloge. Veceras sam se prvenstveno bavio razdvajanjem tema i kopiranjem poruka (znam, znam ja sam kriv...).
Ja sam nekako i dalje najvise zagrejan za Seiko SKX007, najvise zbog toga sto ima sportski-elegantan dizajn, i moze se nositi u raznim prilikama, za razliku od odlicnog Citizen divera koji je ipak preglomazan za neku kosulju.
Pogledajte ovu fotografiju pozajmljenu za WUS-a i recite mi da li sam u pravu:
Sta mislite?Specifikacija sata
Model : SKX007
Type : Diver
Metal : Stainless Steel
Movement : Automatic
Caliber: 7S26B (21 Jewels)
Stainless steel bracelet.
Water resistant 200 meters.
Unidirectional bezel
Screw in crown.
Day/Date display
Case width: 43mm
Case thickness: 13mm
Lugs width: 22mm
Cena: <200 EUR
P.S. Kada prikupimo dovoljno predloga, definitivno cemo napraviti anketu.
Nema sta lep Seiko, licno za ovu varijantu ja bih vise voleo nemca, oni su mi manje zastupljeni, pa bi mozda nasi satovi bili interesantniji i specificniji nego seiko
Poslednja ispravka: Serb (20.4.2012. u 1:38)
Bookmarks sajtovi