Oooo, goood, noooo.....Vladase pretece me, mislio sam da jos nije vreme za to :-)
Oooo, goood, noooo.....Vladase pretece me, mislio sam da jos nije vreme za to :-)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
ja bi voleo da nekako realizujemo ovu ideju.predlozi su uglavnom svi dobri.ja licno cu kupiti svaki sat koji odabere vecina jer mi se iskreno skoro svi predlozi dopadaju pa i ne mogu sam da se odlucim.
I meni se izuzetno svidja ideja. Zelim takav sat. Dobro je i to sto bi zapravo samo trebalo kupiti cifer (koji verujem svako moze priustiti), a sat ko kada skupi pare.
Dakle imali smo:
1. Seiko 007
2. Ticino
3. Amfibiju sa modovanim bezelom
4. Nekoliko Citizen dajvera
5. Laco s mijotom....
Mozda sam nesto propustio.... Meni su svi OK...
Hajde da jos malo sakupljamo predloge pa da pravimo anketu za sat, jer nas posle ceka i izbor dizajna cifera.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Slazem se se Vladas-om, ja sam za Laco sa Miyotom, a ukoliko je seiko, ja bih birao nesto ovako
mada, ako se radi modifikacija 007, ja sam pre za to da se odrade modifikacije brojcanika sa 171, nego sa pomenutog 007. Po meni je lepsi...
I jos jedan predlog. Ovi unutrasnji prstenovi, kostaju oko 18$, ne utice previse na cenu sata.
Nisam imao zivaca da temeljnije odradim slike, svima je jasno na sta mislim.
od mene toliko sto se predloga tice
.............22/50............
Poslednja ispravka: GIvan (22.4.2012. u 1:11)
vezba stvara majstora
007 Flieger S
vezba stvara majstora
Jos uvek SKX007
Tu gde je Tsunami logo, moze da bude "S" logo, a ostalo sledi.
Orange Bullet Mod SKX007
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Bookmarks sajtovi