Pozdrav svima,
Odavno sam razmisljao o ovoj ideji, ali se u poslednjih nekoliko dana sve skockalo u glavi i odlucio sam da ipak pokrenem ovaj projekat.
Kada kazem projekat, mislim zapravo na dve ideje. Prva ce bityi predstavljena u ovoj, a druga u sledecoj temi, a drugu cemo obraditi u ovoj:
1. Dizajn brojcanika za limited edition sat Portala Svet Satova koji bi se ugradio u sat koji mi izaberemo.
Za ovu ideju mi je potreban predlog za sledece:
Znam sta cete reci, previse ambiciozno, ali ako postoji dobra ideja i volja da se ona sprovede, mislim da je sve moguce. U najgorem slucaju cemo sprovesti makar jednu od ove dve ideje.
- Proizvodjac (moji inicijalni predlozi su Seiko i Steinhart)
- Model (npr. Seiko SKX007...)
- Ideje za brojcanik, sta ispisati, gde ispisati, koje boje, itd...
- Da li menjati pored brojcanika jos nesto (npr. kazaljke, bezel insert..)
- Budzet za kompletan sat sa svim modifikacijama (moj predlog max 350 EUR, ali ako ima dovoljno zainteresovanih mozemo i u malo visu klasu)
Ono sto mi imamo kao tajni adut je vrhunski i uskoro nadaleko poznati dizajner Marko Petrovic, a to je slozicete se mozda i najbitnije za ralizaciju ovih ideja. Za koju godinu mozda cete sa ponosom reci: moj sat je "designed by Marko Petrovic"
Mislim da sam dosta toga napisao, a ako sam nesto propustio dodacu u hodu. Krenimo sa diskusijom...
Bookmarks sajtovi