....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da povratiš
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Veceras mi prijatelj nabaci zanimljivu ideju- jos koliko ce filmova o james bondu da ima omegu kao oficijelni sat pre nego sto apple iskesira za tu unosnu reklamu? Meni deluje kao mnogo mocno marketinsko oruzje i ni malo neverovatno. Pare imaju ali im stil fali a tu bond sigurno moze da pomogne.
Mislim da ce jos dugo vremena da prodje. Ne verujem da ce omega tako lako da prepusti to. A i apple watch mi ne ide uz bonda. A ne verujem ni producentima
Ne smem tu nista da kazem.. Za nas ovde na forumu to nece proci, ali ako krene prodaja kao sto to Apple ocekuje, onda je sve moguce. A Bond vazi sa agenta koji voli razne "gadgets"-e.
Fakat ali i skupa odijela i još skuplja auta. Nešto mi ne ide "gađet" od par stotina $ sa Aston Martinom!?
Tako i ja razmisljam. Nekako mi apple sat ne ide uz imidz koji Bond gura. Samo nam fali Bond, Hipster Bond
Ima već LE od 10000$ al džaba sve kada se šareni ekran ko ciganska 'aljina i što svi znaju koliko to u stvari vrijedi.
Bookmarks sajtovi