Sad dobih poruku da je jedan moj poznanik dao 16000 i kusur $ za onaj zlatni. Majko mila koje bacanje para...i jos ga ceka do avgusta. Boze me sacuvak gluposti
Sad dobih poruku da je jedan moj poznanik dao 16000 i kusur $ za onaj zlatni. Majko mila koje bacanje para...i jos ga ceka do avgusta. Boze me sacuvak gluposti
next year at this time I'll be a millionaire
Bravo! Sad mu napiši da im je poklonio barem 14000$!
Ista premium cena kao za swiss satove i slicna marza. Svaka im cast da uspevaju da nadju kupce vec u prvoj seriji.
Ma ljudi, svako kupuje šta voli i šta mu se sviđa, stoga, ko voli nek izvoli. Nego, ja bih ovima iz Applea skinula kapu za to kako rade marketing i vode biznis. Njihov skoro svaki proizvod je ljudima postao kao sveti gral. Respect!
^+1 za sve napisano
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Naravno da svako kupuje sta zeli ali ovo ce imati ogroman uticaj na industriju satova. Cak mi je prijatelj koji radi u zdravstvenoj osiguravajucoj kuci nabacio zanimljivu ideju- da ce osiguranja u jednom trenutku mozda davati olaksice ako nose smart sat koji moze da prati zdravstvene rezultate jer ce to doprinositi boljem zdravlju a samim.tim i smanjenim troskovima osiguranja. To bi vec bio dobar podsticaj da svako razmisli o smart satu. Dakle ima apple solidne poluge u buducnosti da siri trziste na nacine koje je tesko sad i predvideti.
Ma naravno da svako kupuje ono sto mu se svidja i naravno ono sto moze da priusti. Ali dati 16000 to je vec glupost. Mogao je obican da uzme ako vec hteo tako nesto
next year at this time I'll be a millionaire
Bice to polovno po ceni lomljenog zlata.
Bookmarks sajtovi