Nije marza ista, mozda samo gledajuci cist materijal. Apple sklapa Kinez za 2 dolara dnevno, u Svajcarskoj to rade ljudi za nesto vecu platu
Nije marza ista, mozda samo gledajuci cist materijal. Apple sklapa Kinez za 2 dolara dnevno, u Svajcarskoj to rade ljudi za nesto vecu platu
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Wildboar,
Niko na svijetu ne naplaćuje zlato kao Apple. Al model košta 350$,a Au model sa debljom kopčom 17000$ !!! To je cijena Zenith Espada El Primero u komplet zlatu(Elite modeli su jeftiniji).
Jesi li uopšte vidio DSSD? Ako nisi,neka ti Zmaj pokaže šta je to.
Ma, mislim da ono na Apple je ustvari samo tanki zlatni lim... Ima tezine, dakako, ali nekako ne verujem da ima bas 15 hiljada dolara tezine. Svako kupuje sta voli, i sta moze, i neka ih, ali cena nema realno pokrice (osim kako bi se to reklo... hvalisanja)
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Dobro Wildboar je bio ironican,donekle moze i tako da se gleda,ali onda ne samo za satove i gedzete vec i za sve ostalo u zivotu
next year at this time I'll be a millionaire
@Milan
Naravno za sve, svako prodaje proizvod za koliko moze da ga proda. I svi bi voleli sto vece marze ali retko ko i uspe u tome. Pa kad mi za omegu ploprof nude mega popust u omeginom butiku, cemu li im onda sluzi rrp?
@Dalibor
Nije valjda dotle doslo da jedini nacin da se vidi i proba dssd u Srbiji je da se jure ljudi, zar nema distributer rolexa sa tim satom u ponudi? Ovde u ch je to daleko lakse, odes, probas, platis pa ako se ne svidi vratis. Kameron verzija ima prelep cifer ali i sve mane dssd-a zbog cega ga na kraju nisam uzeo. Al da kosta za celik, kosta i to po cenama koje mogu ovde da se nadju. Za rrp je tek suludo. Pricam o satovima sa papirima, verovatno u Srbiji "ispali iz kamiona" bez papira su daleko povoljniji.
I naravno da niko ne naplacuje zlato kao applie. Ali naplacivali bi svi isto tako kad bi mogli.
Koliko pricam sa ljudima ovde, svi ocekuju posledice ulaska apllea na trziste i manje tradicionalni proizvodjaci polako krecu aplle stopama. Prvo tag a sad victorinox i deluje mi da ce ovo imati vece posledice od kvarc revolucije.
Nakon procitanih 50 komentara,nisam mogao da ostanem imun,a i nije srpski cutati.
Prvo da se svi lepo i lagano vratite u srz ovog divnog foruma o satovima i ponavljam o SATOVIMA!
Kakav crni Apple i satovi,o cemu vi ovde pricate i to jos sa kolikom paznjom.Taj krs koji pokrece baterija,sa astronomskom cenom i jos vecim ljudskim mucenjem da se napravi isti,zasluzuje cisto par komentara i to u smislu informacije da takav gedzet postoji i da izmedju ostalog,pokazuje i vreme.Ako je vec tako,kupicu manji smartphone,zalepiti narukvicu za isti i nositi ga na ruci i to je gedzet-sat,otkrovenje i stavicu neku petocifrenu cenu,jak marketing i sad sam ja Bog?!Siguran sam da bi se takav "sat" kupovao,jer ljudi i njihova glupost ne poznaju granice.LE bi imao plemenite metale na sebi i po neki dragi kamen,pa opet cena sky high i tako dalje...Svidja mi se primena ovakvog uredjaja(ne iskuljucivo appleovog) u medicini i osiguranju,iskljucivo iz zdravstvenih razloga,nikako iz razloga merenja vremena.Toliko o tome.
Dakle,Tag je uzeo nacrte mehanizma od Seika,prepravio sta je prepravio i predstavio kao svoj.Uhvaceni su u lazi,pa se vade,klasika za sve krivce.Za njih je sramota to sto su uradili,pa su zbog toga i pokusali da sakriju svoje (zlo)delo.
GOLDMAN: The Apple Watch is going to be trouble for old-school watch makers
http://uk.businessinsider.com/the-ap...hs-2015-4?r=US
Jedan veliki naklon i svaka cast kolegama sa "Portal satova" za ovaj tekst:
http://www.portalsatova.com/2015/04/...e-apple-watch/
+1....procitao cim je nono to objavio i svaka mu dala za to!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi