16k i cekanje do avgusta... Radujem se činjenici da se sve može prodati uz dobar marketing.
16k i cekanje do avgusta... Radujem se činjenici da se sve može prodati uz dobar marketing.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Veliki plus za marketing, ljudska glupost je neizmerljiva, marketing računa na to.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Drop test!
Nije bas rezultat kakvom se vlasnik nadao
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Moj duplo jeftiniji sat je sljusnuo na plocice u kupatilu, pravo na staklo, sa jedno 1.70m (visok sam ). Puklo je ko da nista nije ostalo od njega, podigao, otresao, ni ogrebotina. Slicno i sa Samsungovim telefonom, ovaj put sa oko metar, bez ostecenja.
Ako mene pitate, ovo je pomalo sramota. Ako sat koji je namenjen nosenju i relativno gruboj upotrebi ne moze da izdrzi barem onoliko koliko i telefon sa komadinom stakla od 5 inca, standardi su im stvarno niski. Nema potrebe da pominjem da je tezi pad od 160 grama nego od 30. Izgleda se Apple sad zasniva samo na marketingu, ranije je bilo i nesto kvaliteta
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Iako mi se nimalo ne dopada apple sat, mislim da je ovaj konkretno primerak bas pao pod najgorim mogucim uglom.
Svima nama su ispadali satovi, padali su ljudima i sa dva, tri sprata visine pa nista, a opet znam ljude da su im satovi padali sa pola metra visine i da je staklo puklo. Desava se i daleko boljim satovima, jednostavno losa sreca.
Ja sam imao priliku da padne pod najgorim mogucim uglom na najgoru mogucu povrsinu (jednu od najgorih), uz to je drasticno tezi od ove Apple stvari. Istina, sto kazes ima tu lose srece i svega, ali da bas sa metar i kusur pukne u sitne komade...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ja ti kazem, bio sam licno prisutan kad je Casio edifice pao sa ne vise od pola metra i staklo je puklo.
Evo još jedan zanimljiv, šaljiv video, ali prenosi doživljalj famoznog sata.... Ako ubiju lovu sa ovim krepom, stvarno su carevi....nema dalje.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Istina, desava se... Samo mi opet nekako deluje da je relativno lako pukao, mozda je i prosto bas jedan od tih najbaksuznijih momenata.
Opet, ne verujem da je bogzna kvalitetan. Kao i dosta ostalih Apple proizvoda, iPod mi se polomio bez ikakve nepropisne torture, iPhone-ovi se masovno lako lome...
Na sve to ovo reklamiraju kao sat idealan za sportske aktivnosti. Puls je super, ali kako onda pravi sportski G-Shock ostane ceo posle pada sa 10 m?
Gdje ćeš porediti G-a sa ovim!?
Bookmarks sajtovi