@Punisher, da krenem nekim redom po tvom postu da odgovaram da ne bi zvucalo sve ovo konfuzno ...
Sta znaci klasicni hipsteri , ja prvi koristim iPhone i po cemu sam ja hipster ili sta vec ?
Konkurencija je cesto bolja...pre svega koja konkurencija???
Sporis predrasude a nervira te sve u vezi Apple imena a vrlo verovatno da vecinu njihovih proizvoda nisi ni probao....i VW u principu nije nista vise od prosecnog auta, mozda cak i ispod proseka a Alfa se zaista kvari kako se prica, kad si se vec dotakao i te teme
Prosecna cena iPhone 4s koji je izasao pre 3-4 godine je oko 280 eura (pricam o vakum pakovanju) to definitivno tezi nuli, samo zavisi po kojoj matematici...
Sto se tice ostalih, android i wp telefona oni definitivno mnogo vise gube na vrednosti posle izlazaka njihovih naslednika ...
I sto se uostalom tih padova cena tice, to je sve normalno ...verujem da imas automobil ...zasto si ga kupio kada ce mu cena posle par godina i nekoliko hiljada kilometara pasti skoro pa duplo ???
Ti sve nekako vrtis pricu oko njihovog sata a ustvari cela poenta u tvom postu je da si napljuvao Apple i nista drugo nisi rekao...Motorola i Samsung i mozda jos neke kompanije na tom polju su isto izbacile "smart watch" zasto njih ne pomenu kao proizvode koji ce za 3-4 godine teziti nuli i zasto njihovi potrosaci nece "ostati verni praznjenju novcanika" ?
Bookmarks sajtovi