Kod mene nema prodju ni pod razno
Kod mene nema prodju ni pod razno
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Moj drugar išao do Huawei štanda da ga vidi uživo u Barseloni. Poslao mi je ovu fotku sata:
Mislim da mi, "ovakvi kakvi smo", definitivno nismo ciljna grupa... sta vise, mislim da smo bas ti na koje se ni ni pod razno ne racuna.
Ne znam koliko ce ovo cudo da kosta, ali, ukoliko ne bude neko ludilo od cijena, vec vidim kako brkate hipstercine downloaduju muziku... na "satu"...
Он сказал: "Поехали!"
Da, Arch, takva mu je reklama Šatro tradiconalan a ustvari moderan.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
I mogli su napraviti normalne lugove,a ne k'o Swatch!
Lugovi su 18mm, preusko.
Sat je unisex. Verovatno su tolike sirine da bi mogli da se postave i zenski kaisevi (narukvice).
Jel !? Nije da ga cure ne mogu nositi ali ne liči na unisex model.
Pa da, u klipu objasnjavaju da je i za zene i muskarce. Bas su to naglasili oko narukvice/kaiša da je uradjeno tako da mogu da se postave i zenske varijante istih.
Prečnik sata je 42mm sa kaisem od 18mm, ne ide bas...
Nisam siguran kako je javnost svojevremeno reagovala na pojavu prvih kvarcnih mehanizama, pa na ružnjikave digitalce kasnije, odnosno da li su ljubitelji satova u to vreme mogli ove novine da nazovu satovima ili ne.
U svakom slučaju savremenici smo novih revolucionarnih tehnologija, a među njima i tzv "pametnih satova".
Do skora modeli "smart watches" su delovali kao minijaturni mobilni telefoni nakačeni na satne narukvice. Ipak, dizajneri ne gube vreme i pokušavaju da od običnog "pametnog sata" naprave vizuelno zaokružen stilski elemenat koji na prvi pogled ne odskače od klasničnih satova.
Lično mislim da je pouzdani kinez Huawei sa tek predstavljenim modelom uspeo u tome:
The HUAWEI Watch
Novi Huawei Watch je spoj elegancije i funkcionalnosti - B92.net
Kakvo je vaše viđenje?
"bolje čitav život biti milijunaš, nego jedan dan siromah..."
Bookmarks sajtovi