salim se druze valjda nece niko pogresno da shvati.pokuso sam da ispadnem duhovit.
salim se druze valjda nece niko pogresno da shvati.pokuso sam da ispadnem duhovit.
U kasne sate pa rekoh shvatice te pogresno
5000+
Jeeee!
Samo pet hiljada? Ili 50.000, ili ništa
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
^ 50,000, uff, mnogo je kume..
Masovnost ovog portala posledica je njegovog kvaliteta. Ne greši Neša, biće i 50 000.
Masovnost je dobra i ja sam na početku sanjao 100 satova u kolekciji,sad kad ih imam sanjam da su svi kapitalni.
Tako želim i forumu da ima što više članova al uz to da oni doprinesu još većoj kvaliteti foruma svojim znanjima a ne samo da to bude što veći broj spavača na forumu.
Retko koji forum ima dushu, a ovaj ocigledno ima cim i dalje obitavam ovde... Sve u svemu, danas forumi brzo propadaju jer ljudi masovno beze na facebook i slicne gluposti, al ovo nec nikad propasti zbog kvalitetnog sadrzaja, extra organizacije i dovoljno je usko specijalizovano tako da ce uvek imati lojalne clanove koji ce se vracati natrag.
Sta reci osim,
Facebook me u početku tako zarazio da sam bio ovisan o njemu.A tek igrice,sve dok nisam upoznao forume koji raspravljaju o satovima.Jedan dan samo odlučih prekinuti igrat sve igrice,od tada nemam ni volje ni želje više ić tamo više od nekoliko minuta dnevno.Al zato rado pratim što ima nova s satovima,gdje se koji povoljno nudi i što se nova piše.I vjerujte mi sretan sam čovjek zbog tog,jer svaka nova informacija a napose svaki novi kupljeni dobar sat bogate me kao i druge.
Bookmarks sajtovi