Moja je želja od prvog dana na svakom forumu a napose na ovom da što više doprinesem općem znanju o vojnim i đepnim satovima.To se najbolje vidi na ovom forumu i zbog tog sam veoma ponosan.Ako treba i u ponoć ja sam za pomoć svakom tko pomoć treba.I bez razmišljanja nek se svaka moja izjava (al samo ona za koju računate da je točna) koristi bez pitanja.
I samo da znate ima još materijala koji moram pokazat,morat ćemo se i privatno kontaktirat kako ćemo sve to objaviti da se što bolje vidi.Sve samo za dobrobit foruma koji bi trebao bit uzor i nekim drugima jer ljudi ne bi smjeli gledati stvari koje ih razdvajaju već ono što ih spaja.Nas spajaju satovi i mogu reći da još nisam sreo osobe koja je išta pa i trunku negativno rekla meni il nekom drugom (u onom što pratim) i to me navodi da i dalje što više informacija koje znam i imam podjelim rado sa svima vama.
Pero,
svaka čast na ovome što si napisao i zaista ne znam šta bih mogao dodati na to osim da kažem da je i nama veliko zadovoljstvo što si sa nama i što deliš svoje dragoceno znanje sa svim posetiocima ovog portala.
Hteo bih samo da istaknem jedan deo rečenice koji me je posebno oduševio:
A za ovo jedno veliko HVALA
A ja bih voleo i da lično upoznam Petra, jer se iz aviona vidi da je veliki drugar i znalac. Nadam se da će jednoga dana on dolaziti ovde ili mi u Hrvatsku, a pošto smo već počeli međunarodna druženja, lepo bi bilo nastaviti ih.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav za Petra, meni je i licno dao nekoliko korisnih saveta, na cemu mu se i ovako licno zahvaljujem. Moja preporuka da kad god se dvoumite oko nekog dzepnog sata, slobodno se kosultujte sa Petrom. E Petre sada sam ti napravio dodatni posao
Ma niste mi napravili nikakav dodatni posao kad god poželite javite se za procijenu sata ali isto to moje ne uzimajte 100 posto kao točno jer uvijek se može i bolje ali i lošije proć.
I samo da imam više novca sve bih vaše satove otkupljivao,vidim kolike cijene su na Limundu puno manje nego kod nas,a poneki doista satovi zavređuju više al što mogu kad kao kolekcionar ako ovako nastavim neću imat ni za hlaće (Samo da žena ne zna) sve ide za te lijepe čuke (al opet koliko dopusti buđet koji je skroman jer prvo ide obitelj i kuća a tad ako što ostane).
I još jednom hvala na prekrasn komentare koji su mi na trenutak natjerali suze u oči,hvala vam svima prekrasni ste i divota se družit s vama,sanjam o tome da se i vidimo u budućnosti (samo pazite da meni ne date puno da pričam o mojim satovima bude to potrajalo i malo duže,ha,ha).
Pozdrav svima!
Prešli smo i cifru od 7000 članova !
Mašala!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Rastemo malo po malo!
Ovo naše odbrojavanje me podseća na beleženje rasta deteta na vratima. Kao visina sa toliko i toliko godina je bila ta, naredne godine se povećala toliko itd...
Bookmarks sajtovi