dobro...to makar nije problem...
cad cu da se registrujem kao Marija Miki od miloste i dobiVam poklon ali necu buket ebes buket )) daj Sub
dobro...to makar nije problem...
cad cu da se registrujem kao Marija Miki od miloste i dobiVam poklon ali necu buket ebes buket )) daj Sub
Čekaj Milane sada mogu ja da se utrkujem!? Predpostavljam da je neki katalog? Ako ga osvojim dam ti ga čim ga prelistam!
Angele pa nisi valjda zensko
Ili Milanka
Drugari, hajde nemojte Vladi da otežavate posao i zatrpavate temu sa off topic chatom, prebacite se u "Kafić". Kako ste krenuli naguraćete 100 strana, ko će sve to posle pregledati? Mislim, Milane, spam poruke se neće brojati prilikom određivanja pobednika. :p
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Milane tebi cu dati nagradu samo da prestanes da pises
Ajde ljudi stvarno da ne zatrpavamo ovu temu i da sacekamo da se neko od "mladjih" clanova ohrabri i zapocne aktivnu komunikaciju sa nama.
Pozdrav.
dobro )))))))))))))))))))) necu vise ali i vi da prekinete
Poruka br 1. )))
E svaka čast Poacher
Sa obzirom da ti je za sada jako mala konkurencija, čini mi se da ti se smeši nagrada. U svakom slučaju hajde da sačekamo kraj godine, a ti u međuvremenu uživaj i aktivno učestvuj na forumu.
Pozdrav!
Bookmarks sajtovi