Pravda za VLADANA P.
Pravda za VLADANA P.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hehe, drago mi je da sam vam nedostajao. Izvinjavam se zbog zakasnelog odgovora, ali bio sam u, blago receno, "haosu" i na sajt sam dolazio u hitnim situacijama (brisanje botova).
Pa da rezimiramo ovo zanimljivo nadmetanje, rezultati su sledeci:
VLADAN P
Broj poruka: 183
Dalton
Broj poruka: 62
sonebg
Broj poruka: 48
Kranjcar
Broj poruka: 31
Poacher
Broj poruka: 1
proca
Broj poruka: 1
Imenjače čestitam, tvoj doprinos forumu u poslednja dva meseca je zaista neverovatan!
Čestitam i ostalim prijavljenim članovima koji će takođe dobiti nagrade.
Slede nagrade:
Odabir nagrade će vršiti sami dobitnici i to onim redosledom kako su i rangirani. Kada Vladan izabere ono što mu se sviđa, onda bira Dalton, pa sonebg.
Kranjcar, Poacher i proca će dobiti utešnu nagradu, a to je katalog po njihovom izboru. Znači potrebno je da mi kažu naziv proizvođača čiji katalog žele, naravno ako taj katalog imam u svojoj privatnoj kolekciji, a šanse su 99% da imam .
To je to, hvala svima koji su učestvovali i onima koji su podržali ovo simpatično nadmetanje, a uskoro ću smisliti i novo nadmetanje sa novim nagradama. Mada ne verujem da ću poklanjati svoj dragi Citizen kojeg za sada niko ne želi, ali videćemo, nikad se ne zna
Pozdrav,
Vlada
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (7.1.2011. u 20:01)
Oxoxo! Zanimljivi pokloncici za ljubitelje satova!
Pozz!
Kisses!
Došao je i taj dan (Ko sad može da kaže da Bog ne postoji )
Prvo bih izjavio da želim mir u svetu!!!
Drugo-Čestitam svim dobitnicima a posebno Daltonu i Sonebg-u
I na kraju (umesto Citizena) biram Practical watch repairing.
I,naravno,zadovoljstvo učestvovanja u radu ovog foruma je samo moje
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hehe, drago mi je da si zadovoljan i drago mi je da sam (potpuno neplanirano) izabrao Božić za darivanje
Za sve informacije oko preuzimanja nagrada isključivo me kontaktirajte putem privatne poruke.
Pozdrav.
kipujem katalog za 2010 god
nije posteno za nas blejace svakodnevno koji pisemo ono a za jednu poruku ono sto nama velikim poznavaocima treba eeee jeeeeee
stop nasilju
dodjem mi da se samoubijem...tj samoobrisem profil i da napravim novi..
Polako Milane, šta si se zainatio, biće neka nagrada i za "vas blejače".
Uvek će neko biti nezadovoljan, i kad bih rekao da dajem nagradu svima sa preko 300 poruka, našli bi se uvređeni oni sa 290 poruka itd..
Strpljenje je vrlina
Pozdrav.
Bookmarks sajtovi