29Likes
-
Re: Berza 2.0 - Uskoro predstavljamo novu berzu satova
Dragi Članovi, dok ne rešimo problem sa logovanjem, zamolio bih vas da ispoštujete sledeću proceduru za rad bez greške:
Korak 1: Izbrisati celokupan cache browsera koji koristite i restartujte browser
Korak 2: Idite na naslovnu stranu, ulogujte se na naslovnoj stranici i štiklirajte opciju "Zapamti me"
Korak 3: Idite na forum, ulogujte se na forumu i štiklirajte opciju "Zapamti me"
To je sve što treba da uradite. Kada završite boravak na portalu samo zatvorite prozor browsera.
Napomena: Nemojte se izlogovati sa naslovne stranice jer će opet doći do greške i moraćete da ponovite sva tri koraka.
Očekujem da ćemo problem rešiti u toku sutrašnjeg dana.
Hvala na razumevanju.
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
Samo da javim da kod mene, i pored ispoštovane procedure, ne radi. Odnosno, kad se ulogujem na naslovnoj strani, radi normalno dok se ne ulogujem na forumu. Posle toga opet nemam pristup sajtu.
Napominjem, ovim feedback-om samo želim da vam pomognem. Ne bih da pomislite da je nešto drugo u pitanju...
-
Hvala Srdjane, znamo da i dalje trebamo srediti neke stvari na novoj berzi. Nadamo se da ce sve biti popravljeno danas u toku dana.
-
RADI! Čestitam!
-
Pozdrav svima, samo da javim da je problem skoro u potpunosti rešen. Kažem skoro, jer i dalje rešavamo problem sa sledeća dva scenarija:
[1] Ukoliko ste ulogovani i pokušate da se izlogujete sa naslovne strane, sistem vas neće izlogovati dok se ne izlogujete na forumu
[2] Ukoliko želite da se ulogujete na naslovnoj, sistem vas neće ulogovati ukoliko niste ulogovani na forumu
Drugim rečima, ako ste sada ulogovani na forumu, naslovna strana i berza bi trebalo da vam rade bez problema i bez ikakve greške koju ste vidjali u toku današnjeg dana.
Isprobajte pa ostavite komentar u ovoj temi.
Hvala na razumevanju!
EDIT: Preteče me Misic
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 14
-
Tako je namerno uradjeno i to za svaki od filtera, od najzastupljenijih ka onim manje zastupljenim.
Ukoliko želiš da kreneš u pretraživanje od nekog konkretnog proizvodjača, onda je preporuka da kreneš da kucaš njegovo ime u autocomplete pretrazi na vrhu liste. Nakon što izlistaš sve satove nekog proizvodjača, možeš da kreneš sa filtriranjem.
-
Uz podrazumevane pohvalei i zahvalnost za uloženi trud i jedna zamerka-Fotografije satova u berzi polovnih satova...kada se na njih ''klikne'' veoma se malo (ili ni malo) ne uveličaju.
-
Imenjače, hvala na lepim rečima.
Što se tiče slika, nemoguće je da se ni malo ne uveličavaju. Uveličavaju se svakako ali mislim da veličina prozora u kojem se prikazuje uveličana slika zavisi i od rezolucije ekrana. Voleo bih da još neko ostavi komentar po ovom pitanju. Takodje napominjem da se može koristiti standardna funkcija svakog browsera, a to je desni klik na sliku => "Open image in new tab" gde se u novom prozoru prikazuje slika u punoj veličini.
-
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi