Nemogu da se setim koj clan foruma je na youtubu postavio snimak njegovog Citizena AS4020-28e kako prima signal pa bi da ga pitam ako pogleda ovu temu da mi kaze gde ga je kupio(ovde u bg-u) i kolko je platio.Hvala unapred.
Nemogu da se setim koj clan foruma je na youtubu postavio snimak njegovog Citizena AS4020-28e kako prima signal pa bi da ga pitam ako pogleda ovu temu da mi kaze gde ga je kupio(ovde u bg-u) i kolko je platio.Hvala unapred.
Bomar:www.bomar.rs - satovi, nakit, optika
Sense ww shop:Citizen satovi
hvala na odgovoru al oni nesto tamo govore kao da nesto nemaju (bar u bomaru).probacu u sense
i izvinite nisam znao da sam stavio temu u info
Izgleda da ih nemaju u Bomaru... bio sam i ja tamo pre neki dan u NS-u, cisto da procunjam...prodavacica koja je jako ljubazna i koja mi je nekoliko puta izlazila u susret mi je rekla da ih trenutno nema ali da treba da stignu uskoro...najveci problem koji imaju sa ovim modelom sata je kolicina...koliko god da ga naruce - PLANE, tj rasproda se momentalno...Pozdrav i puno srece u trazenju...
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Da, ja sam postavio taj snimak a ima nas podosta sa ovim satom na forumu...
Poslao sam ti PM gde sam ga ja kupio...
Evo i opisa sata: Citizen Promaster Sky Eco-Drive AS4020-28E
Who's your daddy?
hvala na brzim odgovorima prvo sam hteo da uzmem citizen skyhawk a-t jy000-58e all mi se nekako ovaj vise svideo
i plus neznaju dal taj skyhawk ima safirno staklo pa cu pucam an ovaj sa safirnim XD o skoro sam postao clan kad sam hteo da kupim festina sat al zahhvaljuci ovom forumu sam promenio misljenje o festini i uzimam citizen koji je mnogo bolji.
Bookmarks sajtovi