Povodom dogadjaja od pre neki dan,zellim da se izvinim modertorima simi hrabrom i vladasu.
Nisam imao nameru da ih uvredim,ali nakon izrecenog,sada je kasno.
Pozdrav,svim pravim ljubiteljima satova.
Djordje
Povodom dogadjaja od pre neki dan,zellim da se izvinim modertorima simi hrabrom i vladasu.
Nisam imao nameru da ih uvredim,ali nakon izrecenog,sada je kasno.
Pozdrav,svim pravim ljubiteljima satova.
Djordje
Djordje ljudski je i kazati nesto pogresno a vrlina je kad smognes snage da se i izvini i to je najposteniji odnost.
To je vrlina u danasnje vreme.
Pozdravljam sve ovo i da uzivamo u satovima.
Meni jedan boss rece brz sam pa reagujem kako ne treba ali takav sam ali isto tako znam da nekad pogresim ili lose protumacim pa posle budeo zao...
next year at this time I'll be a millionaire
Bilo pa proslo.Svaka cast na ovom gestu.Retko je to danas.
Nadam se da ces opet biti aktivan ovde.Nije to to bez tebe.
Djordje, pokazao si jednu vrlinu tako retku u današnje vreme.
Pa, dobro nam došao!!!
Svaka čast na ovakvom gestu
Još jedan dolaz da na forumu imamo prave ljudine.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
sto se mene tice - izvinjenje prihvaceno.
kao sto rece zmaj - sve je to ljudski, a ovaj gest vrlo cenim.
necu se vracati na dogadjaje od pre neki dan, ali kad se vec desilo sto se desilo, da bar izvucemo neke pouke iz toga svega. verujem da se skoro svi nesporazumi mogu izbeci ako uvek na umu imamo da svi ovde imamo isti cilj, i da zelimo da ovo mesto bude jos prijatnije i bolje. naravno da problema ima, uvek ce ih i biti, i o njima se mora, moze i treba govoriti, i postoji mislion nacina za to, ali treba naci pravi.
da ne tupim vise, c'est la vie, sto bi rekao del boy...
Super gest Vazno je da nastavimo dalje i da sve probleme resavamo, ali pre svega konstruktivnim predlozima Kao sto sima rece svi imamo jedan zajednicki cilj i pasiju i ne trebamo zbog odredjenih problema kvarimo nase dobre odnose Ajde ziveli
Ja sam ove (protekle) nedelje bio na putu i inace sam zbog dosta privatnih obaveza i problema tek povremeno pratio sta se desava. A nazalost desavalo se svasta . Opet, kao sto ste vec naveli, sve je to normalno, ljudski i ide "u rok sluzbe".
Dakle - Djordje, svaka ti cast na ovom gestu ! Kada bismo svi cesce izgovarali tu tesku stranu rec Izvini, (sto bi rekao Dj. Balasevic ) svet bi bio lepse mesto.
Idemo dalje!
Poslednja ispravka: vladas (20.10.2012. u 1:55) Razlog: izmenjena vremenska odrednica
No time to lose
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi