Pozdrav svima na forumu!
Moze li neko da mi objasni kako da postavim oglas za prodaju novog sata?
Unapred hvala!
Pozdrav svima na forumu!
Moze li neko da mi objasni kako da postavim oglas za prodaju novog sata?
Unapred hvala!
Dobrodošao na Svet Satova!
Bitno je da si ulogovan na naslovnoj strani, zatim odeš na Berzu polovnih satova i odabereš opciju Prodajem sat (dugme se nalazi sa desne strane). Popuniš polja i to je to.
Ako budeš imao još koji problem, tu smo.
Pozdrav!
Hvala na odgovoru!
Postavio sam oglas, ali moj sat je nov a nalazi se u rubrici polovni satovi.
Kako to da ispravim?
Pozdrav!
Nazalost to se ne moze promeniti, Berza polovnih satova, je zapravo berza satova privatnih prodavaca, a Berza novih satova predstavlja ponudu satova zvanicnih distributera na trzistu.
Ukoliko neko ima predlog za izmenu naziva ove dve berze neka mi slobodno posalje PP.
Pozdrav.
nesto nece da radi berza polovnih satova
okacio sam nov oglas, ubacio slike info itd i klikno da sacuvam i nema oglasa, a prosli put mi se oglas odmah pojavio u listi, tako da pretpostavljam da nije ukljuceno manuelno odobravanje oglasa. Sat je od 20 evra pa nesto kontam mozda filtrirate oglase pa ne idu u listu satovi jeftiniji od tolko i tolko
Vid1, izgleda da si slučajno kliknuo na opciju "Sat povučen iz prodaje". Zato se nije video među aktuelnim oglasima.
Sada je sve sređeno: Oglas.
Pozdrav!
Hvala Shmizlo !
Sad sam se registrovao na sajt,kako mogu da postavim oglas i slike sata,hvala vam
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Veliki poydrav svima.Imam jedno pitanje.Imam dva sata koja bih prodao ali ne znam kako da postavim oglas sa slikama.
Hvala unapred
Bookmarks sajtovi