Odlicno radi aplikacija za mobilne uredjaje, bar ovo sto sam isprobao.
Odlicno radi aplikacija za mobilne uredjaje, bar ovo sto sam isprobao.
E,malo mi je vas i ovako...Još mi falite i na mobilnom pa da ...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jutros ulazim preko bookmarkovane stranice na mom mobilnom i otvara mi mobilnu verziju. Kod mene je ona totalno nepregledna. Ja uglavnom ulazim sa mob,jer sam cesto odsutan od kuce. Nemam nikakvih problema ni sa preglednoscu niti bilo cim drugim. Ulazim na full site sa opere mini 4.0 (opera beta je jos bolja) i skromnim tel manje rezolucije. 240x320.
Ovo OK izgleda na mom iPod Touch-u... Svakako da je preglednije nego full verzija, ali pretraživanje novih postova je preveliko smaranje. Ja ionako browse-ujem po forumu uglavnom preko desnog panela sa novim temama i postovima, tako da bih uvek izabrao punu verziju, čak i sa mobilnih uređaja...
Pozdrav svima,
hteo bih da vam obavestim da od danas imate na raspolaganju napredni editor za unos poruka na forumu. Ključne promene su u interfejsu koji sada omogućava pregled unetog teksta koji podseća na popularne tekst procesore (Microsoft Word i sl.). Drugim rečina kada napravite neku promenu na tekstu (boldovanje, promena boje i sl.) možete odmah videti i rezultat promene.
Druga jako bitna osobina je Auto-Save funkcionalnost koja će sprečiti gubitak poruke čak i u slučaju gubitka konekcije ili rušenja web browsera.
Tu su i neka druga unapređenje, kao na primer unos tabela, ili kopiranje direktno iz MS Word dokumenta pri čemu se čuva formatiranje kopiranog teksta.
U ovoj verziji su ispravljene i neke greške kao što je problem sa unosom Youtube klipova ali i mnoge druge.
Pogledajte i sledeći video klip koji će objasniti najbitnije izmene:
Uživajte u kuckanju poruka!
Da ali sada PC verzija ne radi na Androidu, tj ne moze da se odgovara....moze samo u mobilnoj verziji, koja je jako ne pregledna. Ne znam sta se desilo ali ne radi od kada je ovo uvedeno. Pozz
Nikola, probaj da ukljucis source mode editora i vidi da li radi?
Ukoliko ne, pokusacu da to resim sa tehnickom podrskom vBulletina. Nezavisno od toga pojavice se iPhone i Android aplikacija koje sam kupio jos pre 3 nedelje, ali moram da ih submitujem kroz Android i Apple app market/store. Evo ga kratak intro:
Samo malo strpljenja...
Da, radi. Hvala. Povecana je funkcionalnost, treba vise klikova Salim se
Meni nije jasno zasto je na linearnom prikazu sve kontra na zadnjoj strani je prvi post a na prvo zadnji lol? To nisam video ni na jednom forumu do sad . Kako da namestim da bude normalno
Bookmarks sajtovi