Proverite ponovo, trebalo bi da sada korektno prikazuje.
Proverite ponovo, trebalo bi da sada korektno prikazuje.
Eeee, sad ćemo se odvaliti od dopisivanja
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Radi k'o sat. 600 komada
Sad je sve uredu
Pozdrav svima,
zadovoljstvo mi je da vas obavestim o novinama na našem portalu, za koje se zaista nadam da vam se sviđaju i da će vam biti od koristi.
Ovo je kratak pregled onoga što je urađeno, a što je predstavljeno danas popodne:
- Redizajn naslovne strane - mislim da je promena više nego očigledna, i nadam se da vam se novi izgled dopada
- Razmena satova - Ovo je nešto što ste vi tražili i nadamo se da će ova kategorija zaživeti zahvaljujući vama
- Polje Prodavca polovnog sata je takođe redizajnirano, pa tako sada tu možete naći informacije o državi i gradu, a dodata je i mogućnost da jednim klikom započnete pisanje privatne poruke prodavcu.
- Polje koje pokazuje istoriju promene cene je izmenjeno, pa se tako sada poslednja odnosno aktuelna cena prikazuje na vrhu, a početna cena na dnu liste
- Izgled forme za postavljanje oglasa je sada redizajniran i smatramo da je pregledniji i čitljiviji. Sva obavezna polja su predstavljena drugom bojom, neke karakteristike su dodate, neke izbačene, a sve u cilju pojednostavljenja procesa unosa satova u berzu
- Napredna pretraga novih i polovnih satova je sada preglednija jer ima manji broj pažljivo odabranih opcija za pretragu. Sada recimo možete pretraživati berzu polovnih satova po kriterujumu "Stanje sata" i na primer isfiltrirati samo nove satove privatnih prodavaca
- Sve dodatne opcije na stranicama portala (postavi oglas, pošalji ponudu, itd..) su sada obeležene drugom bojom i verujem da su mnogo uočljivije, posebno novim članovima
Pozdrav.
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (1.6.2012. u 22:46)
Čestitke na pozitivnim pomacima.Svaki korak naprijed treba pohvaliti kao i gazdu koji se trudi da stalno portal bude bolji.
Hvala puno Pero.
Mogu li da čujem i komentare ostalih, imam neki osećaj da i niste baš nešto oduševljeni...
Ma čim nema kritika, onda znaš da sve valja
Doduše, možda je u pitanju nešto drugo - uspeo si da nas navikneš na poboljšanja, pa smo se razmazili
Ozbiljno, sve inovacije su super.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Vec sam rekao ali ajde da ponovim, odlicne su nove funkcije
Bookmarks sajtovi