Lepo i korisno.
Primećujem još jednu ,usputnu,promenu-Kada se otvori (uveća) slika iz posta,ranije se zatvarala pomeranjem točkića na mišu.
Sada se mora kliknuti na close.
Lepo i korisno.
Primećujem još jednu ,usputnu,promenu-Kada se otvori (uveća) slika iz posta,ranije se zatvarala pomeranjem točkića na mišu.
Sada se mora kliknuti na close.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kliknes samo pored slike, ili je otvoris klikom na tockic, pa ti otvori na drugoj stranici.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Promjene moram pohvaliti. Sada je moguće ući u forum preko moba i bez aplikacije za mob što do sada barem meni nije bilo moguće.
sada imam pun pristup forumu kao i kod kuće!
Obaveštavam vas o najnovijoj izmeni:
prikaz "TOP lajkovanih tema" sada prikazuje TOP lajkovane teme u poslednjih 7 dana, kako bi posetioci mogi da vide koje su to najaktuelnije teme koje su zaokupile najveću pažnju na forumu u poslednjih 7 dana. Prethodni prikaz TOP lajkovanih tema IKADA nije toliko koristan jer se u poslednjih nekoliko meseci nije uopšte ni menjao. Možda ću i ovaj prikaz eventualno dodati pri dnu stranice, ail mislim da je svakako bitnije da se prikaže ono što je trenutno aktuelno na forumu.
Kao i uvek, svaki komentar je dobrodošao.
Dobra ideja,pogotovo za goste ili novije clanove.
Podrzavam.
Kao sto Zenith rece, dobro je za nove glanove i goste.
A mozda i one koji nisu bili na forumu dugo.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mislim da je Rus_PA sve rekao, jer je ovakva funkcionalnost višestruko korisna, upravo na navedene načine.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav svima,
obaveštavam vas da je u prikaz osnovnih informacija o članu dodat i broj "Lajkova" koji je član dobio od drugih članova. Ovaj podatak se nalazi odmah ispod broja poruka.
Ovo je sistem koji u paraleli radi sa sistemom reputacija i predstavlja njegovu dopunu a nikako alternativu. Ovim dodatkom sam želeo da istaknem i ovaj jako bitan podatak koji govori o tome u kojoj su meri poruke odredjenih članova izazvale pozitivnu reakciju drugih članova. Članovi koji su na forumu dobili veliki broj lajkova za svoje poruke takodje zaslužuju priznanje za svoj doprinos i ja im se ovom prilikom i zahvaljujem.
Pozdrav svima,
Obaveštavamo posetioce portala Svet Satova da je u kategoriji Vesti dodata još jedna podkategorija sa naslovom:
- Satni mehanizmi.
Obuhvata sve tekstove koji imaju veze sa satnim mehanizmima koje smo ranije pisali i koje ćemo u skorijem periodu predstaviti.
LINK:
Bazni Info tekst
Vesti - Satni mehanizmi
Bookmarks sajtovi