Pošto si sa čestitkama zakasnio Niče
za našu nemilost uslov se stiče
Moraćeš spevati odu bolju
da bi nam ,možda,popravio volju
Pošto si sa čestitkama zakasnio Niče
za našu nemilost uslov se stiče
Moraćeš spevati odu bolju
da bi nam ,možda,popravio volju
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ahahahahahaahahahaha,pa ti si car!
Ah avaj meni sadagde da begam,da se devam,ma ovo sigurno snevam,da li da kukam ma necu da se brukam,al za milost vasu molim jer ovaj forum volim,satovima,vasim tekstovima je ne mogu da odolimovde nadjoh mir i srecu i na drugi forum necu,ah od tuge,cini mi se,poludecu,jaoj sta cu,administratore ja zvacu,da se njima izjadam ja znacu i izvinite braco sto napravih odu kracu!vel pozz svimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Pozdrav svima,
ponovo imam zadovoljstvo da objavim da je naš tim dobio pojačanje, i zato vas molim da zajedno samnom poželite dobrodošlicu našem novom Junior Moderatoru:
Serb
Novootvorena pozicija "Junior Moderatora" je namenjena mlađim članovima koji su jako brzo pokazali veliki entuzijazam, želju za sticanjem novih znanja i u kratkom roku napravili značajan doprinos forumu. Serb jako puno napreduje iz dana u dan sa svojim znanjem, i moje lično mišljenje je da će u vrlo kratkom roku napredovati i preći sa pozicije "Junior Moderatora" na poziciju "Moderatora". Sa znanjem koje bude usvojio na tom putu, zajedno sa ostatkom našeg tima će predstavljati jako bitan stub daljeg razvoja našeg portala.
Hvala svima na podršci i poverenju.
Pravi izbor.
Serb cestitam
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jos odavno sam bio za to da Serb bude moderator.Pisao sam to i u ovoj temi.
Drago mi je i nadam se ce biti aktivan i pun pozitivne energije i spremnosti za salu kao i do sada.
Cestitam Serb.Bas mi je drago stvarno. :*
Cestitke i od mene!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Cestitke,zasluzio je.
cestitam, kolega serb!
jole777 kaže:
Hvala ljudi
Bookmarks sajtovi