Cestitke i od mene!!
Cestitke i od mene!!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Cestitam ! ! ! Zasluzeno . . .
He,he...Koja smo ekskluziva Krstin i ja. Nas samo dvojica narandzastih, crvene uhvatila inflacija, a crnima se ni broja ne zna
EDIT: Eh, rasprsi mi se sreca ko balon od sapunice Zaboravio sam da je Watchmag jedini Strumf...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Moja svetla strana kaže ovako :
"Sve pohvale gazdama na samom odabiru pojačanja. Ovako se zajsta jača "naša kuća" i dobija na kvalitetu . Sve čestitke članu RusPA , koji je svojim prisustvom i ne sebičnim zalaganjem, zajsta zaslužan za dobijen status moderatora ! Odi bata-Rule , da čestita brat... "
Moja tamna strana kaže ovako :
"...heheheeeee , sve moji ljudi u samom vrhu i na ključnim pozicijama ! Sad mogu da VrŠljAaaaammmMMMM i da cirkam dok vozim !!! BuuaaaHahAhaHahaaaaaaaaaaaaaa...!!! "
__________________________________________________ ____________________________________________
__________________________________________________ ____________________________________________
Da se ovako u državi biraju rukovodeći kadrovi , bili bi rame uz rame sa Swissss !!!!!!!
Poslednja ispravka: backarelli (26.12.2012. u 12:00)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Pridružujem se čestitkama, a je li i platni razred viši!?
Trudio se,pa je zaslužio, bravo Rus čestitam!
Cuj, trudio se...zar ne znas da je ovo Svrbija i da je sve preko veze?!?! Svasta......
Necu vise da spamujem, streljace me crvendaci. Za primer.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ti "narandžasti" MIRNO!
Bookmarks sajtovi