AU baki koji si ti kralj pa to nema nigde Heheheh odusevim se kad vidim tvoje postove
AU baki koji si ti kralj pa to nema nigde Heheheh odusevim se kad vidim tvoje postove
Odosmo mi u OFF...
Bambi i klizanje
JAAAOOO...VRH! ''Hajde Bambi, lako je...''
Odosmo u off... Sa' ce crveni da nas iseckaju
Pazi, sve se ovo odnosi na novog moderatora pa, tehnicki, nije off. Ti si samo vizuelno htela da docaras kako ce morati da se privikava na novu funkciju, ali da ce se uvek naci prijatelji koji ce mu u tome pomoci.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Cestitam Rus!
Želeo bih da vas obavestim da je naš član Serb odlučio da se povuče sa pozicije Junior Moderatora iz ličnih razloga.
Izuzetno mi je žao zbog toga, ali moram da ispoštujem njegovu odluku.
Serb će se naravno i ubuduće truditi da doprinese forumu koliko god bude bio u mogućnosti i ja mu se na tome unapred zahvaljujem, kao i na svom dosadašnjem doprinosu.
Pozdrav svima,
Htela bih da nastavimo ovu temu u pozitivnom smeru i sa lepim vestima.
Stoga bih zvanično da objavim da je danas članu Rus_PA promenjena pozicija u Moderator.
Nadam se da ćemo kao i do sada zajedno uspešno ostvarivati sve ciljeve koji su pred nama.
Hvala svima na podršci i poverenju.
Rus, čestitke na unapređenju. Zasluženo.
Cestitam Rusu od srca. Vidi se da obozava satove i da mu je jako bitan forum.To se ceni.
Mada,na ovom forumu su divni i kulturni ljudi,tako da bih se cak i usudio da kazem da je potpuno svejedno ko su moderatori.
Rus,cestitke,jos jednom!
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
A,jel' mogu malo ja da budem junior?
Rus_PA,čestitam!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala svima!
Sta da vam kazem, sluzimo narodu!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi