Preglednija je bila stara opcija za 3 i 7 dana i voleo bih da se vrati.
Preglednija je bila stara opcija za 3 i 7 dana i voleo bih da se vrati.
Ne znam da li je pomenuta opcija (/Forum/Poslednje poruke 24h) ista kao /Brzi linkovi/Danasnji postovi? Ako jeste - ja je jako cesto koristim jer mi opcija sa Neprocitanim postovima ne radi uvek kako treba t.j. desi se da imam dosta propustenih neprocitanih postova. Takodje sam opcije za 3 i 7 poslednjih dana koristio cesto.
No time to lose
Opcije 3 i 7 dana su omogucavale ''setanje'' kroz forum i to velikom brzinom.
Bojim se da ce nedostatak tih opcija samo znatno usporiti rad foruma.
Opcija za pretragu foruma za period od 3 i 7 dana je ponovo aktivirana.
Navalite sa korišćenjem!
Pozz!
Poštovani članovi
Trenutno je nemoguće postavljanje video klipova.
Radi se na otklanjanju problema.
Zahvaljujemo na razumevanju
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poštovani posetioci,
izvinjavamo se zbog nedostupnosti portala u periodu od 15:08 do 16:58. Imali smo ozbiljne tehničke probleme sa serverom koji su konačno otklonjeni čime je ponovo omogućen nesmetan rad portala.
Napomenuo bih da je greška pri postavljanju video klipova koju je pomenuo Vladan P takodje otklonjena. Ukoliko primetite još neku grešku molimo vas da nas obavestite.
Nadamo se da će ovakvih situacija u budućnosti biti sve manje, ali ukoliko se one ipak dese sve informacije o aktuelnom statusu možete potražiti na našoj Twitter stranici @SvetSatova
Hvala na razumevanju.
Poštovani posetioci,
hteo bih da vam se izvinim zbog prekida u radu tokom većeg dela jučerašnjeg dana. Imali smo ozbiljne tehničke probleme sa serverom koji su konačno otklonjeni. Nažalost zbog ovih problema je nastao dodatni problem sa bazom podataka foruma koji nije mogao biti otklonjen, pa smo iz tog razloga bili primorani da učitamo bazu koja je prethodila jučerašnjem dogadjaju. Iz ovog razloga je izgubljeno oko 50 poruka napisanih u poslednja 24h. Ove poruke smo snimili lokalno i Shmizla će u narednih sat vremena ove poruke dopisati u konkretnim temama, i na taj način će deo izgubljene komunikacije biti nadoknadjen.
Ukoliko primetite bilo kakvu grešku sa radom foruma ili celokupnog sajta, molim vas da nas obavestite.
Zbog svih ovih dešavanja, doneo sam konačnu odluku da prekinem saradnju sa kompanijom koja je hostovala naš portal, i trenutno sam u potrazi za boljom i profesionalnijom hosting kompanijom. Iskreno se nadam da ćemo u budućnosti potpuno eliminisati ovakve situacije.
Hvala na razumevanju.
Evo, da prijavim grešku koja je i ranije bila prisutna. Kada se u poslednje vreme uđe u opciju Ko je on-line, neke redirekcije ne rade. Kada želim da se prebacim na početnu stranu foruma ili temu koju neki član već čita, povremeno se pojavi sledeća greška:
Ovo se dešava kada kliknem na sredinu ekrana, tj. ako vidim da član XY čita temu Z ili gleda početnu stranu, a ja poželim da iskoristim link kako ne bih morao da pomeram ekran, pomenuta greška se javlja.Izgleda da Forum ne postoji ili je link neispravan. Ukoliko ste sigurni da ste pratili važeći link, molimo da obavestite administratora
Napominjem da se greška ne javlja uvek, već samo povremeno, a najčešće kada želim da pristupim početnoj strani.
Apsolutno podržavam prekid saradnje sa neodgovornim osobama, jer zaradu moraju i da zasluže.
Da ne zaboravim - veliko hvala Shmizli, koja je sačuvala naše poruke i ručno ih vratila na forum
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Da li je nocas bio neki napad na forum, posto su meni iskakle neke gluposti kad sam pokusavao da udjem na sajt? Ili se meni nesto ubagovalo?
Bookmarks sajtovi