Veoma citko i pregledno i super izgleda.
Veoma citko i pregledno i super izgleda.
"Don't Touch The Watch." - Patrick Bateman
http://www.youtube.com/watch?v=Tm4zUH-Xv_o
Ovo izgleda stvarno odlicno, svaka cast!
Najviše mi se dopada ikonica sa logotipom koja označava da ima nepročitanih poruka, mada se pohvale odnose i na ostalo. Svaka čast, admini!
Lepo i citko. Zaista mi se svidja izgled sajta. Imam samo jedno pitanje da li ce biti dostupan u verziji za mobilne telefone?
Dosta cesto ulazim na sajt sa mob telefona i uvek imam problem sa memorijom.
Zaboravih da pohvalim i novi logo
Ja bih samo razvukao "PORTAL VASEG VREMENA" da bude iste duzine kao "SVET SATOVA". Ili ga centrirao.
Ljudi, treba mi pomoć. Nešto sam zeznuo.Naime pošto mi se više dopadao stari sklop boja, reko da vidi šta ima od tema. I tako kreten prebacim forum na mobilnu verziju. Sada nikako sa računara ne mogu da udjem u ta podešavanja, da ga vratim u normalnu verziju. Pa bi zamolio admina da to uradi ili mi objasnite kako da sam to vratim, ali bilo bi bolje ako to može admin da uradi, pošto nisam siguran da ću moći da se vratim u ovu temu. I sad mi je jedva uspelo.Unapred hvala.
Imao istI problem.Kontaktiraj dragona,on ce da sredi.
Dopada mi se novi izgled sajta, svaka cast!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Sajt izgleda fenomenalno, jos bolje nego pre, svaka pohvala! i da ne bude da samo hvalim, kada idem preko telefona, ne mogu nista da pisem tj. nisam uspeo da ovaj post telefonom napisem, nadam se da ce taj problemcic biti resen
Pozdrav.
i ja moram da se upisem u listu odusevljenih!
zaista odlicno izgleda, a verujem da ce i problemi vrlo brzo biti otklonjeni!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi