Cestitke sve najbolje
Cestitke sve najbolje
srećan rodjus.....i naravno da nam porasteš.....
Shmiksi , ja bi pojeo sve ove bombice (ako nisu od umućenog belanca ) u pratnji čokoladnih mrvica (ili maka, iliii... šta je bre ovo narendano ) !!!
Heheeeeeee, šalim se... nisam probao, ali vrh izgleda !!!
P.S. ...uistinu mi je žao, što sam bio sprečen da dodjem
Biće još rođendana i slatkiša, tako da ne brini. Samo da nas zdravlje posluži!
Dragi posetioci portala i članovi foruma,
Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavam da portal Svet Satova danas slavi svoj peti rođendan!
Portal je nastao kao delo kreirano od strane jednog čoveka, a koje nastavlja da se razvija uz pomoć tima ljudi koji aktivno rade na njegovom usavršavanju i zahvaljujući vama koji činite da Svet Satova bude ono što danas i jeste. Proteklih pet godina smo zajedno prošli mnoge tehničke izmene, prevazšli turbulentne situacije, sa dobrodošlicom prihvatili mnoštvo novih članova, pročitali dosta kvalitetnih postova i edukativnih tekstova, a povrh svega stvorili atmosferu za fenomenalno druženje. U narednom periodu nas očekuje još mnoštvo koraka u pozitivnom smeru, stoga ostanite uz nas kako bismo zajedno koračali ka ostvarivanju tih ciljeva.
Povodom proslave petog rođendana portala Svet Satova organizujemo okupljanje članova foruma. Ako ste zainteresovani za fenomenalno druženje i parče najukusnije rođendanske torte, zabeležite u kalendar sledeće podatke i pridružite nam se.
Adresa: Kneza Višeslava 17a, Košutnjak
Datum: 02.03.2013.
Vreme: od 17h
Parking: Obezbeđen, Slobodan
Pozdrav svima i vidimo se!
Ja bih vrlo rado došao, ali ću u vreme proslave biti 1800km od Beograda.
Stoga Svetu satova želim srećan rođendan, a učesnicima proslave lep provod!
Baš vam zavidim.
Srecan rodjendan,drago mi je sto sam sa vama.HVALA
Srecan rodjendan!Samo tako nastavite.
Cast mi je sto boravim ovde jer je danas,nazalost,jako tesko naci skup normalnih i kulturnh ljudi na internetu uopste.
Sve naj,naj,naj.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi