"Tapatalk Push Notification is disabled by the forum admin"......poruka koju dobijem kada kliknem na Push Notification,Svet Satova ......?!?
"Tapatalk Push Notification is disabled by the forum admin"......poruka koju dobijem kada kliknem na Push Notification,Svet Satova ......?!?
Da li neko od admina moze da potvrdi da su notifikacije iskljucene namerno za ovaj forum.....?
Da, nazalost notifikacije su isključene zbog toga sto su dosta usporavale forum.
Ja i dalje nikako ne mogu da uploud-ujem slike, i to traje vec neko vreme. Probao sam backup kao Givan, ali i dalje ne uspeva.
Inace imam Iphone 4S, i kupio sam aplikaciju, nisam uradio JB na telefonu. Neki savet?
Sada sam probao na drugom forumu (BJbikers), i radi sve ok.
Poslednja ispravka: RUS (18.6.2013. u 12:30) Razlog: Spojene poruke
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Bekap ne pomaze. Prvo format ondak bekap...
vezba stvara majstora
Razumeo sam te, ali ocigledno nije problem u samoj aplikaciji kada sam uspeo na drugom forumu.
Samo jedna rec... Kontinuitet...
Tapatalk je objavio da povodom proslave 4-te godišnjice nude besplatno preuzimanje Tapatalk aplikacije za Android i iPhone.
Iskoristite ovu priliku i preuzmite jednu od najpopularnijih forumskih mobilnih aplikacija BESPLATNO:
Tapatalk 2 za Android na Amazon App Store
Tapatalk 4 (Beta) na Google Play
Tapatalk za iOS na Apple App Store!
Ne znamo koliko će ova akcija trajati, tako da preporučujemo da to odmah uradite.
Uživajte!
Ovo je stvarno uživanje!
"if you kill my demons my angels may die too"
Vidim traži registraciju...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
I bog stvori Tapatalk
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi