Milane, koliko ja vidim cena je O,oo USD. Probaj da nađeš aplikaciju i da je skineš na mob.
Milane, koliko ja vidim cena je O,oo USD. Probaj da nađeš aplikaciju i da je skineš na mob.
ma nasao sam i regostrovao se ali...
to je ono sa Amazona?
Skidam...hvala
Poslednja ispravka: RUS (11.10.2013. u 17:14)
next year at this time I'll be a millionaire
Jel moze da se podeai u tapatalku da obavestava samo kad ima nesto novo u temi na koju sam prijavljen, tj.da me ne obavestava o svakoj poruci u toj temi? Prijavljen sam na neke teme gde ljudi stalno pisu pa mi tel zvoni na svaki sekund.
Imas gore zutu zvezdicu,koja ti je indikator da si prijavljen na teme i koje ne zelis,samo je pritisnes nema boje nisi vise prijavljen..
next year at this time I'll be a millionaire
Ja bih to ovako odradila...
Odeš u meni u aplikaciji (gore piše Accoounts), odabereš Subscribed, pa onda će ti izaći lista tema na koje si pretplaćen. Klikni na temu za koju više ne želiš da budeš pretplaćen, pa onda klikni na dugme gore desno na ekranu. Otvara ti se meni i onda odaberi Unsubscribe.
Probaj, pa javi da li je OK.
Pozz!
Znam za to nego me muci sledece. Recimo prijavljen sam na temu satovi koje nosite danas. I hocu da ostanem prijavljen na temi, ali zelim da mi tapatalk jednom prijavi da ima nesto novo u temi, a ne da me obavstava za svaku poruku u temi posebno. Rezultat toga je da sam prijavljen na 5 tema i nakon jednog sata imam imam 50 notifactiona u 5tema, a zeleo bih da imam samo jedno obavestenje po temi. Jel to mogu podesiti?
Bezbi iskreno baš sam proveravao sada i zaista ne vidim mogućnost za takvo podešavanje. Ako neko zna odgovor bilo bi lepo da podeli sa svima.
Napomenuo bih nesto po pitanju postavljanja fotografija.
Molim vas da koristite opciju "Attachment" pri postavljanju fotografija a ne "Tapatalk". Da biste promenili ovo podešavanje kliknite na "tri tačke":
Zatim u opciji "Photo Sharing" izaberite "Attachment":
Ma ovaj način se fotografije dodaju u vašu galeriju na forumu umesto na Tapatalk server.
Mislim da sam to video kod Shmizle (ispravljeno ), Milana zmaja i još kod nekog. Prepoznaje se po Tapatalk logotipu u donjem desnom uglu fotografije.
Hvala.
Da li još neko pored mene ima problema da pristupi forumu preko tapatalk-a?
Sve mi je funkcionisalo super dok nisam update-ova aplikaciju. Od tada neće da pristupi ovom forumu. Samo izbaci "Connecting to sever...", ali nikako da pristupi forumu.
Pokušao sam neke druge forume, i sve radi normalno.
Da li postoji rešenje?
Hvala unapred!
Upravo pišem sa Tapatalk aplikacije i sve radi ok.
Koji mobilni je u pitanju?
Bookmarks sajtovi