Sky je toliko doprineo forumu,svojim ekstra kvalitetnim tekstovima, (neka se drugi ne ljute,ali to je tako),da bi trebao u odnosu na sve druge buduce V.I.P. clanove,odmah u startu da dobije....
Sky je toliko doprineo forumu,svojim ekstra kvalitetnim tekstovima, (neka se drugi ne ljute,ali to je tako),da bi trebao u odnosu na sve druge buduce V.I.P. clanove,odmah u startu da dobije....
Cestitke i sa moje strane,Sky je stvarno zasluzio.A sad je na nama ostelima da se trudimo i udjemo u Vip ekipu.
Bravo majstore zeleni!
Cestitam! He,he... Skaj ne samo da je prvi VIP nego ima cast i da cela kategorija bude obojena '''njegovom'' bojom
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sky čestitke!
Cestitam Sky!
Cestitiam Sky...lepo zvuci VIP ))
zasluzo si
next year at this time I'll be a millionaire
cestitke skaju na prijemu u vip clanstvo,a ja predlazem serba,za njegov doprinos ovom forumu,i njegovoj velikoj zelji da uvek pomogne mladjim ,a i ostalim clanovima foruma.pozzz.
Ja necu da cestitam Sky-ju jer zbog njega stalno gledam Amfibiu Seaman i Amfibiu Red Sea. )))))
Cestitke!Bez tebe forum ne bi bio to sto jeste.
Bookmarks sajtovi