Nije zez, ali je OT. Zanimljivo ali ne znam gde da stavim, pa neka ga ovde........
Evo i ovaj linkic: http://www.slideshare.net/IC_Agency/...-2011-mediakit
Nije zez, ali je OT. Zanimljivo ali ne znam gde da stavim, pa neka ga ovde........
Evo i ovaj linkic: http://www.slideshare.net/IC_Agency/...-2011-mediakit
Poslednja ispravka: anbeast (27.10.2012. u 23:31)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Meni je ova analiza jako interesantna i hvala anbeast za ovo.
Svaki slajd dosta govori i daje jako puno korisnih informacija, ali me je potpuno iznenadio onaj poslednji >
Najmanje pretraga za replikama satova se dešava upravo u zemlji koja ih najviše proizvodi!
Ameri naravno prednjače, i dalje imaju dosta da uče o satovima. Verovatno i ne znaju da im je zemljak osnovao firmu na TOP poziciji na dijagramu prvog slajda...
Vidim da Audemars, IWC i Zenith su u samom vrhu a sta je sa Rolexom ?
Nema na cemu! Tema mi je bas zanimljiva, no su informacije dobro cuvane ili skupe. Primerak ovog istrazivanja kosta 12 500 evra, a "lajt edisn" je tricavih 950 evropljana Imam negde link o tekstu koji opisuje stagnaciju trzista luksuznih proizvoda u Srbiji. A imalo je lep rast pre kraha... mislim da mi je na netbuku...stavicu ga verovatno sutra...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Odlično istraživanje, svaka čast Anbeast
@Walter
Pretpostavljam da Omega i Rolex nisu obuhvaćeni istraživanjem, verovatno ih nisu stavili u istu kategoriju....
Poslednja ispravka: vlajo (6.11.2012. u 22:46)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi