-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Benjamin Button
Pozdrav svima.
Unapred se izvinjavam ako sam pogresila mesto za ovakvu temu, ali stvar je prilicno hitna...
Interesuje me da li neko zna gde se u Beogradu mogu naci satovi kojima kazaljke idu unazad (reverse, backwards,counter clokwise, kako god da vam se svidja...) Evo primera sata, ali naravno ja trazim rucni sat...
Backwards Watch - Accoutrements - Novelties - Watches at Entertainment Earth
Hvala puuuno unapred
-
Re: Benjamin Button
Na sajtu koji počinje sa Kup....:o
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Da znam, videla sam tamo, ali bih neki kvalitetniji sat. Hvala u svakom slucaju...
-
Banned
- Reputacioni uticaj
- 0
Do koje vrednosti, i ovaj sa linka koji si postavila je ta jeftina varijanta? Inace dobra asocija je Benjamin Batton za takav sat
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala
Pa do 100, 150e... Ovaj sa linka sam vidjala na par mesta poput ebaya i sl, ali online kupovina sata mi nije bas omiljena varijanta. Inace ovaj je koliko mi se cini 20ak evra... Ovaj o kome smo pricali je cak jeftiniji od toga, zbog toga i mislim da nije preterano kvalitetan...
-
-
Da asocijacija je odlicna. Nego sto se tice sata, meni bi iskreno bas smetalo da vrete ide u kontra smeru, pa cak i na satu ..
Inace i ja sam vidjao samo ove jeftinije varijante, mada ako se ne varam mislim da je CK imao jedan takav model i bio je nesto oko 100e. Zenski sat je u pitanju naravno.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi