Doices odgovor od mene u inbox
Doices odgovor od mene u inbox
Pozdrav dragi forumasi, pasivan sam vec neko vreme na ovom forumu a sad bih i da se ukljucim u diskusiju malo (:
Moze li mi neko pomoci malo o ovoj temi s tim sto se radi o blago suprotnoj stvari: kupio bih satove u Srb, dakle kao drzavljanin Srbije, ali zivim u inostranstvu pa me interesuje da li ja mogu da dobijem povrat carine kada prelazim granicu, tj. kako se i sta i gde overava, tj. kako uopste sve to funkcionise, zna li neko?
Hvala unapred!
Za povrat poreza treba da imaš strani pasoš.
Hvala, ukopčao sam u međuvremenu kako to funkcioniše.
bolje da ga je stavio na ruku a papaire u dzep ili poslao sebi postom ( oni sto su bili u kutij isata ) a kutiju drugi put da donese, nisu mi jasni ljudi, daleko od toga da su carinici bilo gde pa naivni a pogotovo ovi nasi...
Još padova švercera:
Вести
Ako izuzmemo glup naslov i njegovog autora, neki šverceri me zaista nateraju da se setim one Borine pesme Kako je lepo biti glup.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ima raznih nacina da se nesto prosvercuje,ali je jako tesko to uraditi na aerodromima,posebno na nasem.Nasi carinici su opasni i promucurni,to im je u opisu posla.Mada ima i onih,kojima das sve dokaze,sve papire,a njima je i to malo.
Sent from my FRD-AL10 using Tapatalk
Opet skoro ista vest o švercovanju sata:
Jutros otišao iz Beograda, vratio se sa satom od 7.500€
Ne razumem zašto tzv. novinari objavljuju ovakve gluposti niti zašto PR služba carine ne objavi nešto pametnije. Ovaj je uzeo PDV nazad i otputovao, a carine sarađuju i javljaju identitet kupca bilo koje skupe robe. Hajde da je zaplenjeno sto komada pa da se pohvale da su imali ulov, ali ovako vest deluje kao kada bi policija objavila da je uhapsila nekog kradljivca kokoški.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi