Pozdrav svima!
Ja problema s žaljenjem za nekim satom nemam,jer niti jedan sat do kojeg mi je stalo u kolekciji nije za prodaju.
Mene muči onaj drugi problem a to su trenuci kad sam bio u prilici nabaviti jako povoljno super sat il više njih al trenutno stanje financija to mi nije dopustilo.
Ja isto ne mogu bas reci da zalim previse za nekim. Uglavnom sam kasnije uzimao slicne satove koji bi mi malo bolji bili od prethodno prodanog. Dva monstera mi fale pa cu vjerovatno kupit treceg kad tad. I ovaj vostok mi jako fali.. najvise jer sam ga sam doradjivao.. iskreno ne znam da li bi mi se dalo opet zezat s novim da ga i kupim.
joppa....ima to i svoju draz kada ga sam doradjujes ....i jako dobra fotka
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ja zalim samo za Citizenom koji zavrsio na dnu reke, ove koje sam prodao njih ne zalim
Neso, Vlajo taj aristo je stvarno posebna masina
Baki taj citizen je jedan od boljih Citizena koje sam video
Imam utisak da sam većinu satova menjao za još voljenije i draže ali ima nekoliko satova za kojima ipak žalim:
Orange Monster - već sam dva puta prodao OM-a i zažalio i definitivno ću morati da ga ponovo uzmem.
Ali još više mi je krivo što sam morao da se oprostim od dva Hamiltona:
Khaki Field Auto Chrono
i Khaki Air Race GMT
Ovaj prvi mi se srećnim spletom okolnosti vratio a drugi sam već par puta pokušao da nabavim i uvek se izjalovilo ali se i dalje nadam.
Na kraju - nedostaje mi Omega Aqua Terra i znam da će se u vidu reinkarnirane verzije sa 8500 kaliberom "vratiti" u kolekciju.
Poslednja ispravka: vladas (23.8.2014. u 22:36)
No time to lose
I ja zalim Vladas za tom omegom, zato sto si je prodao pre nego sto sam je video
ja sam prodao i podelio skoro sve pa krenuo opet od nule od pre par meseci ali manje vise nisu neki vredni primerci koliko su mi neki bili od sentimentalne vrednosti
Iako sam relativno nov u ovom svetu nezalim ni za jednim satom jer onih par komada sto imam u kolekciji stoje i danas i nisu za prodaju (nedaj boze da mora da se proda)
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Bookmarks sajtovi