Aquastar,Aquadive,Darwil,Glycine,Guinand,Lemania, Mortima,Omikron,LIP,Sicura,Wakmann,Yema........... .....
Aquastar,Aquadive,Darwil,Glycine,Guinand,Lemania, Mortima,Omikron,LIP,Sicura,Wakmann,Yema........... .....
poljot-strela cal.3017
Prosto, izdvojis 990eura kupis ga i sa ZADOVOLjSTVOM nosis i uzivas (toliko se prodaje) . . . Da stvar bude jos zanimljiviju, unutra se nalazi masina doradjena od strane Cortebert-a (valjoux 7750) koji su oni zbog dorade nazvali Cortebert cal. 77500, koja je dorada u pitanju neznam, ali znam da izgleda PREDOBRO . . .
Pre svega sto se mene tice,vratio bih Seiko Spork i vrhunske kvarc modele Omege.
Nikad necu skontati zasto je Omega tu odluku donela,ali nbt.
A i Darvil,koji uz Tissot,predstavlja deo zivota mog oca.
Pozdrav i uzivajte u divnom danu.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Interesantna tema: Da se ja pitam, izdao bih naredjenje prizvodjacima da se odmah vrate u proizvodnju svi satovi koji su se proizvodili 60-tih i 70-tih!
Poslednja ispravka: tolarbo (19.1.2013. u 2:27)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ovaj što mi je u avataru,po meni najlepši diver koji je Omega izdala,sa čuvenim cal.1120.....
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
Bookmarks sajtovi