gogmajster
Ma odrukaj ga odma'
gogmajster
Ma odrukaj ga odma'
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Haha,ma ne bi bilo fer (vec se i sad osjecam kao stalker malo,ali zacudih se svom.snalazenju po mpgucnostima foruma i ideji),a ispao bi i glup da sam masio,lol.
Uglavnom ne sumnjam da ce se brzo pohvaliti.
Ma šef se onda sam odlučio da će sve na relumanje,pa je prekinuo Gordijski čvor...ali i otada je prošlo ohoho vremena u kojima i on izgleda prolazi kroz porodjajne muke pri komunikaciji s Kinezima...sad bi navodno vec sve trebalo biti u zavrsnoj fazi, ali nesto mi to sporo. ne gine jos par tjedana...
Ali da, mislim da ce biti ok sat, ova quartz verzija cisto kao grab-and go sat, to sam mu i namijenio i zato me i veseli, uprkos tome sto se i u dizajnu, a i u specifikacijama promijenilo dosta 8najvise mi krivo zbog akrilnog stakla koje je trebalo biti slightly domed, a bit ce mineralno ravno...Mislim da bi mu to dalo draž...svidja mi se taj efekt na Seagullu 1963.
I žao mi je što mu je još Balaur na ledu...ne može ga zadovoljavajuce izvesti...a na renderu mi se odmah svidio.
Vidjet cemo...prvo ovaj zelenko. Drzi fige!
Takav sat vredi cekati
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Seiko Superior Stargate, new model
da ne prevodim evo izvorno:
This is the new second generation of the Seiko automatic dive watch nicknamed the Stargate. It features a Seiko 24 jewel automatic (self-winding and hand wind) movement (caliber 4R36), a day and date display, highly luminous hands and markers treated with Lumibrite for low light visibility, screw down offset orange ringed crown for superior water resistance, uni-directional diving bezel with luminous PIP at 12:00, Hardlex mineral crystal and a solid etched, screw-down case back. Comes on a stainless steel bracelet with push-button deployant clasp and it includes manual and Seiko box. Features Movement: Seiko 24-Jewel Automatic 4R36 (self-winding and hand windable) Case: Stainless steel, 44mm x 13mm thick. Back: Engraved screw-in back Crystal: Hardlex mineral Band: Stainless steel bracelet, push-button deployant clasp. 22mm Water Resistant: 200 meters Warranty: 2 Years. New model available 15.May2014
Bookmarks sajtovi