Ja cu moj Conservation cekati jos najmanje mesec dana ... Gledam ga samo na slikama
(pozajmljeno sa WUS-a)
Ja cu moj Conservation cekati jos najmanje mesec dana ... Gledam ga samo na slikama
(pozajmljeno sa WUS-a)
No time to lose
^ Ne deluje lose. Jos samo da stigne
No time to lose
Velike su sanse da nista ne naplate ja sam nosio i po 7 satova,ali bolje izvadi iz kutije i prebaci u drugu torbu i skini cene kao i oznake sa satova. Jednom prilikom su mi naplatili 500$ za dva sata jedan je imao cenu na sebi a drugi broj modela na kutiji pa su samo pogledali na internetu i naplatili po sugested retail 30 % carine za ta dva treci mi je bio bez kutije i cene u koferu srecom njega nisu dirali inace je bio najskuplji od satova koje sam imao. Nakon toga sam se opametio pa svaki put posaljem prazne kutije za srbiju a satove samnom ili jos po nekom prijatelju da ne bude tolika kolicina satova kod mene. I jos kao dodatno osiguranje ispisem racune za sve satove da su vredni ispod 100 eur ne znam da li bi uvazili pisani racun na mestu na kojem radim i uzimam satove ne izdaju se fiskalni racuni.Ali najbolje je da te uopste ne zaustave mene srecom posle tog jednog puta vise nikad nisu.
Poslednja ispravka: milance011 (28.7.2014. u 13:02)
Štampani računu nisu SF...
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
U pitanju je duty free zona , plus niko ne kontrolise i ne oporezuje te radnje tako da se izdaju samo pisani racuni.
Ja ih dobijam postom, ne prelazim sa njima carinu a evo danas su 2 vec stigla u carinu poste pa sad cekam na njih, posle 6 dana puta...
Prosli put jesu, kad sam narucio Invictu Venom, oko 5000 dinara. Ali bio je malo skuplji od ovih...
Bookmarks sajtovi