Za gospođu:
Sportura SNDX54
I za sina, prvi sat:
Casio F-91W
The bombers watch.
Ten reasons we love our Casio F-91W digital watch - Us Vs Th3m
Za gospođu:
Sportura SNDX54
I za sina, prvi sat:
Casio F-91W
The bombers watch.
Ten reasons we love our Casio F-91W digital watch - Us Vs Th3m
Jako lepa Sportura. Ja sam pre izvesnog vremena zagledala takvu crnu. Stvarno lep sat!
Očekujem u toku dana isporuku SRP 309 J poručenog sa Creation Watches
"if you kill my demons my angels may die too"
Pazite se creation watchesa.. ja tamo ne kupujem vise nakon ovog:
http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=1070776
I ja sam joppa to čitao..htedoh danas da napišem ali aj ...
next year at this time I'll be a millionaire
Procitao sam prve dve strane...jasna mi je poenta... Ne znam samo da li se do kraja diskusije ukljucio neko sa Creationa, nemam vremena da citam...
Razmisljajuci naglas...od 5 satova kupljenih kod njih, na dva sam mogao da dam zamerku... Ali, da li je moguce da Creation nabavlja "skart" pa zbog toga ima gotovo najnize cene (u sta licno sumnjam, sumnjam da iko i radi slicnu selekciju proizvedenih satova), ili je jednostavno stvar u kolicini. A, cinjenica je da CW prodaje jako puno satova, pa od 100 satova u cenovnom rangu 100-200 USD, nadju se 2 losa... Ne znam sta da mislim o ovm...
Nisam pročitao celu temu na wusu jer oni kada se raspišu tu nema kraja. Pročitao sam otprilike polovinu teme, malo sa početka malo sa kraja .
Koliko vidim kasnije se došlo do zaključka da su mu ipak ponudili zamenu ( što nije rečeno u prvoj poruci ) ali nisu ponudili da pokriju transport što nije mali trošak za tu cenu sata.
Evo šta je meni malo čudno, bez da ikoga napadam ili branim.
Čovek koji je pokrenuo temu nije postavio nikakav dokaz da je uopšte kupio sat od pomenute kompanije (CW). Takođe nema nikakvog dokaza da su uopšte imali neku e-mail komunikaciju. Bar ja nigde nisam video neki "screenshoot" .
Takođe javio se čovek ( na 4. strani ) koji kaže da je bez problema dobio novac nazad kada nije bio zadovoljan satom. Jedino su mu tražili nekoliko fotografija. Možda se još neko javio, kažem nisam sve pročitao.
Mogao bi neko da pomisli da je sve ovo nameštaljka nekoga ko je hteo da iz ovog ili onog razloga nanese štetu pomenutoj kompaniji.
Uostalom kupovina od neovlašćenih prodavaca nosi rizik i toga su svi svesni kada kupuju, to doduše ne znači da kupci treba da se tretiraju kao građani drugog reda. E sada šta je ovde zapravo bilo, verovatno će se uskoro saznati ali jedno je sigurno ovo je nanelo štetu kompaniji.
Bookmarks sajtovi