83stojan, dali znas koliko ce trajati putovanje do tebe ili si se "naoruzao" strpljenjem?
Inace dobra informacija da popust za clanove SS vredi i dalje
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Mario, sigurno nekih 15-20 dana mada bilo je i slucajeva gde su stizali satovi i za 10dana.
Kako se kome zalomi,nisam nestrpljiv ima se sta nositi
Meni se sviđa zvuk okretanja bazela ovog sata- perfekcija!
Naručena plava Scuba dude Amfibija od zenitara sa ebaya. Hvala skydrummeru na pomoći. Uz to sam poručio i set dihtunga, staklo i krunicu. Jedva čekam da stigne. Verovatno ću raditi tj drug će, custom kožnu narukvicu. Razmišljam i o pepsi bezelu.
Stowa isporucena kod prijatelja u DE sada samo da vidim kako da organizujem transport za Srbiju, da mozda neko nema nekog ko krece ovih dana iz Nirnberga!?
Marko ako nije ti teško,napisi tvoja zapažanja oko Invicte.
next year at this time I'll be a millionaire
Prvenstveno ja ih volim zbog izgleda, upadljivi su i uglavnom veliki i teski, a za male novce imaju i dobre mehanizme.
Kad kazem dobre mislim na Valjoux 7750 i Tourbillon, koji mogu da se nadju za vec od 500us.
Nisam veliki poznavalac satova, drugih brendova i mehanizama ali mislim da su popularni bas zbog niske cene i izgleda.
Tako i ovaj moj koji mi stize ima SwissRondu 5040. WR 1000m, i rose zlato koje mu daje izgled mnogo skupljeg sata,i tvrdim da ne postoji ni jedan drugi brand koji mi to moze dati za pare koje ga ja platim, a preciznost ovog mehanizma je 1-2s/m.
U USA se moze cuti da imaju losu podrsku prema potrosacima sto mene mnogo i ne tangira. Takodje desava se da su nemarani pa tako umesto novog sata dobijete neki koji je vec koriscen i da mu nesto ne radi. Naravno to se desava svima samo nekima u vecoj meri sto im daje reputaciju loseg brenda.
Od mojih 9 koliko sam ih do sad imao ni sa jednim nisam imao nikakav problem, ne jos
cekam Sumooooo
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi