Ako ne pomogne tracking,kontaktiraj Seiya.
Ako ne pomogne tracking,kontaktiraj Seiya.
Možda carina čeka neki papiric
next year at this time I'll be a millionaire
Kontaktirali smo ga danas, videcemo sta ce reci. Gledala sam i po broju paketa u našoj Posti i nema podataka. Nadam se da ce stici sledece nedelje. Skoro mesec dana putuje...
Da li se vidi na sajtu japanske poste? Od trenutka kada izidje iz Japana trebace mu barem 10-ak dana dok se pojavi na sajtu nase poste. Inace carina je preopterecena tako da paketi cekaju na carinjenje nekoliko puta duze nego inace (15-20 dana sada nije nista neobicno).
Poslednja ispravka: tiha (21.11.2014. u 15:11)
Tacno, kupovao sam od seiye, 20 (cak sta radnih) dana nije nista neobicno da se ceka paket. Cak i kada sam narucivao na adresu u Nemackoj, trajalo je 20 dana. Meni je cudno da se ne pojavljuje na sajtu nase poste. Makar da stoji status da je paket prispeo i da je na carinjenju...
Puno brate mili,ako je ems u pitanju. Ako je obična pošta,onda ok.
Ne radi EMS iz Japana za Srbiju . Znaci ili DHL ili Registered mail. Moj sat je krenuo 8.11 iz Japana a na sajtu nase poste se pojavio 16.11. i sada ce da ceka da ga ocarine ko zna koliko.
Sada sam gledala na sajtu Poste. Pojavili se podaci. Za moju pošiljku tj. sat pise prispece i za carinu. Datum jucerasnji. Oh, nadam se da ce stici sledece nedelje...
Odlično! Pao ti kamen sa srca ...
Meni kutija za satove stajala na carini od 02.11. do 20.11, urucena 21.11.
Mislim da lagano krece novogodišnja pomama i da će naša Pošta sve više da odugovlači tamo do kraja februara.
Bookmarks sajtovi