Iskreno se nadam da nece toliko trajati carina i isporuka. Ko ce to docekati???!!!
Iskreno se nadam da nece toliko trajati carina i isporuka. Ko ce to docekati???!!!
Vi madam. 😁
Carina je u totalnom raspadu tako da je sada prosek oko 8 "otprema" (ko ceka zna na sta mislim ). Cak i kad paket dodje, ne ide odmah na carinu nego par dana provede cekajuci.
Odličan diver !
I ja mislim da je odlican,za taj novac ne verujem da ima nesto bolje...
Nema bolje imao sam ga u rukamam i trebao ga kupiti ali sam bio škrt priznam i zalim za tim satom .
Narukvica je bolja nego na bilo kojem Tissotu , Seiku , Hamiltonu da sad ne nabrajam sat je cvrst kompaktan .
Poslednja ispravka: perpetum (26.11.2014. u 23:07)
Ja sam ga samo jednom probao,letos na aerodromu u Cirihu i bio sam odusevljen,nadam se da nece razocarati...
Konacno i ja da kupim sat, posle dugog, dugog mozganja citanja i edukovanja na ovom sajtu, nadam se da sam napravio dobar izbor...
Mislim da nisi pogresio.
next year at this time I'll be a millionaire
Prelep sat, odličan izbor.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi