Milane, Vlajo hvala.Jutros su mi javili da trenurno nemaju sat na lageru i da su ga porucili iz svajcarske...
Milane, Vlajo hvala.Jutros su mi javili da trenurno nemaju sat na lageru i da su ga porucili iz svajcarske...
Uf... Preko koga si naručivao? Da li su rekli koliko ćeš čekati?
No time to lose
Preko jamborstore, rekli su da su ga porucili iz swisse i da je u utorak ili sredu kod njih, pa jos 2,3 da cekam posiljku
Evo ovo su mi poslali Dear Client,
Unfortunately, the item on your order is currently out of stock. This may cause a slight delay in delivery.
We´ve already ordered a watch for you to the brand. Since, they sends their watches straight from Switzerland Headquarter, it will take around 5/6 days to get the watch in our store. As soon as we get it, I´ll let you know and we arrange everything to ship to you inmediately.
Please accept our apologies and rest assured that we are working hard to rectify this.
Best regards,
Customer Services.
Juan Carlos Borrella
Čekaj. Nemoj da žuriš. ..doći ce
next year at this time I'll be a millionaire
Cekam strpljivo za sada...
evo i mene u ovoj temi,ja konačno čekam moju dugo traženu i iščekivanu želju....jedno dve godine sam skupljao pare...ali konačno skupio,za pet dana stiže i to ga donosi moj dobar prijatelj...šta ćeš bolje...dobar sat,dobar prijatelj...sat je sinn 103 sa akrilom i čeličnom narukvicom...nov...nov...nov...a prijatelja neću da otkrijem......znači još pet puta spavami onda ......
LEMI
Drzi se Lemi i da ga "zalijemo" dobro....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Lemi cestitke i sto pre da prodje vreme do dolaska sata
Bookmarks sajtovi