Saznala sam da se danas obradjuje 20.10. Tako da ce moj sat verovatno doci na red za nekih 6 radnih dana... Posle toga ide isporuka...
Saznala sam da se danas obradjuje 20.10. Tako da ce moj sat verovatno doci na red za nekih 6 radnih dana... Posle toga ide isporuka...
Pa Shmizlo draga, iz kojeg to sazvjezdja dolazi paket?
Salim se, naravno, drago mi je cuti da sad barem okvirno znas datum. Nije bas prijatan osjecaj ne znati gdje ti se nalazi nesto sto tako zeljno iscekujes da stigne, pogotovo ne u ovo danasnje vrijeme kad smo navikli da nam je manje-vise svaka informacija dostupna. Ali, eto, sad nesto znas. Sretno, i da stigne i prije nego mislis!
Aaaaaaaaaa, upravo stigaoooooo Presrecan sam Hvala svima koji su mi pomogli oko izbora i hvala ovom predivnom forumu jer bez njega bi se zaleteo i uzeo ko zna sta,ovako mojoj sreci nema kraja
Bravo, delimo tvoju srecu i mi......postavi slike tog "lepotana"
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
mmario hvala puno, sat uzivo izgleda mnogo lepse nego na slikama kada sam ga gledao.Slika je uradjena friska sa mobilnim, tako da se izvinjavam na losem kvalitetu.P.S. Nisam mu jos ni foliju skinuo, polako uzivam...
Evo jos koja slika, kad budem slikao aparatom bice boljeA slike su sve okrenute, prokleti mobilni
Poslednja ispravka: RUS (5.12.2014. u 16:52)
Cestitke na prinovi, neka te dugo sluzi! mogao bis malo bolje slike okinuti i predstavi sat da vidimo Certinu.
Cestitke na prinovi!
Postavi jos slika kad budes imao vremena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Borko, Rus hvala puno.Naravno bice jos slika i to boljih
Ima li šta lepše nego ove sreće kad ti stigne sat. Čestitam ti, lep je
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala puno Milane.Auu kad je stigao koliko sam srecan bio,a i dalje sam,po gotovu sto je ovo moj prvi automatik sat
Bookmarks sajtovi