Čestitke i od mene, i odlicno izgleda, a i nakon cekanja mora da je još sladji.
Čestitke i od mene, i odlicno izgleda, a i nakon cekanja mora da je još sladji.
Cestitke i od mene u zdravlju da ga nosis. Prelijep je
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Gago, opsano lep sat! Daj i slike na ruci .
No time to lose
Konacno,cestitam sat je stvarno lep.Vredelo je cekati(ali ne toliko...)
Lep! Cestitam!
I odmah fotke veceras
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Usred radosnih vijesti i 'sve je dobro sto se dobro svrši', da ja malo spustim atmosferu i ispusem frustraciju, a vezano uz ovu temu.
E, da- trebao je ovo biti odlican satofilski kraj godine...kruna za me trebao je biti novi Lew & Huey Orthos, vjerojatno prvi i jedini na ovim prostorima....Platih ga ooooodavno, još u early birdu, i sve organizirao da mi ga se donese pri prvom ocekivanom datumu zavrsavanja...u 9. mjesecu. tada su moji 'sverceri' bili u USA i ponijeli bi mi sat i sve super- lijep sdat po dobroj cijeni.
No ispalo da NECE tada biti gotov...dobro- postoji jos jedna šansa, sljedeci termin, pred Bozic, taman opet netko tamo, i do nove godine ga opet imam.
medjutim, sada Doc salje newsletter da ce satovi biti gotovi oko 26, pa dok ih QC-a i sve, 2.1. ide delivery. No osobe kod kojih sam ga dao slati poslom 28. idu u bloody Singapur na 9 mjeseci i nema ih dotad. A gosti ce, naravno, odmah nakon Bozica kuci ((.
naravno da su sad svi planovi pali u vodu. iako ga nisam TOLIKO puno platio (350$), carina i porez (+ shipping) bi mi iz dzepa izbili još više od 100$, a onda taj sat ne postaje više toliko isplativ (Seiko NH35 mehanizan, safir, to stoji, ali to za te pare i dadzbine vec mogu i tu naci, ako ne i bolje)....
Posto nisam nasao alternativu, pisah mu da otkazujem preorder. Drzite fige da bude fer i uvidjavan i da bar povrat tece glatko.
Strasno sam razocaran...sve je moglo savrseno ispasti, ali eto...kusam 'divote' preordera...i to preko bare. Sumnjam da cu to vise pokusavati...
Za kraj, evo što mi je izmaklo
.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi