Hvala Rus,obavezno cu napraviti koju fotografiju i izneti svoje prve utiske cim stigne sat.
Hvala Rus,obavezno cu napraviti koju fotografiju i izneti svoje prve utiske cim stigne sat.
Čestitke na Bambinu. U zdravlju te služio. Puno muzike za malo para. Kada se slegnu utisci prokomentariši i tačnost, baš me interesuje.
Cestitke! U zdravlju te sluzio!
Ocekujemo neke opasne fotke uskoro!
Он сказал: "Поехали!"
Što se merenja tačnosti tiče tu je MMario doktor, on ima tabelarni prikaz za 10 dana unazad. Za njega su oni iz Cosc-a amateri.
Nenade nema tu nekog posebnog recepta. Pratiš nekoliko dana dnevna odstupanja, meriš svaki dan u isto vreme i pišeš ( ili pamtiš) koliko je sat ubrzao ili usporio u zadnja, recimo 24 sata. Prati recimo da li noću ostavljajući sat u različite položaje možeš korigovati malo ta odstupanja,npr da li će sat tokom noći ubrzati 5 sek ako stoji sa krunicom na dole i sl. Nije loše kada se sat može tako korigovati. Eto to je za nas laike dovoljno znati kada je reč o odstpanjima. Cosc i Mario su nešto drugo.
PS- moj Bambino je neverovatno tačan. Ređe ga nosim pa ne pratim toliko ali primetim da su mu odstupanja minimalna. Kada sam prvi put merio, pre par godina, bio je na -2 sek dnevno. Verujem da je i sada tu negde.
Koliko sam pratio i drugi su zadovoljni tačnošću mehanizma.
Poslednja ispravka: skydrummer (23.9.2015. u 0:22)
Sky,od velike pomoci ti meni bio si,nagradjeno tvoje angazovanje,mora biti.
Hvala za info,praticu tacnost,samo moram videti kada,pusticu ga par dana da se navikne na novi dom.
P.S.Nisam los Yoda,valjda.
Welcome you are.
Bookmarks sajtovi