Odlepio kad sam ga ugledao tražeći neki pandoliki hronograf.
Morao sam da uzmem i neku dobru kožu:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Odlepio kad sam ga ugledao tražeći neki pandoliki hronograf.
Morao sam da uzmem i neku dobru kožu:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
kakva tema, gde veceras da je vidim ... pre 10ak dana narucim sa Strapcode.com super oyster, u sredu ko za vraga nikoga kuci nije bilo kratko vreme, naravno postar tada bio, ostala cedulja, pita me zena jel cekamo nesto sa alija ja reko jok nista bitno, masku mozda neku, i ne pokupim ja to u sredu ... juce prolazim pored poste i reko necu da svracam da me ne cekaju u autu zena i deca, dodjem kuci, pogledam cedulju, kad ono HK, pa reko sunce mu, kad pre stigla, a ono posta radi jos 10 minuta, reko mora petak ... danas dodjem kuci u 10 do 6, odma da krenem kaze zena ja u 6 moram vani, i ja sta cu, po ovoj oluji (ko je bio u visnjickoj banji zna kako duva uvek 3 puta jace nego u gradu), trk kroz mrak, stizem do poste, kad ispred rulja - stigla penzija, radi jedan salter ... trk nazad neobavljena posla ... sad cekam sutra ujtru opet u red sa penzionerima, pa nadam se pravo na z.venac da mi promene ljudi narukvicu ....
Sa sve Nato kaisem...
Послато са GT-I9060 уз помоћ Тапатока
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Baš me zainteresovao ovaj sat pa sam naručio. Vidim da su iskustva po netu pozitivna. Kućište čelik, mehanizam Seiko VK67, wr 3 bara. 42-3mm bez krunice, jeste malo knockoff svega i svačega al mi se ukupno dopao. A i drugi put sam ispaljen za Orient od strane japosa.
RN3 Pro via TT
Nema. Dva japanca su me ispalila. Jedan je odmah posle uplate rekao da ne može da šalje u Srbiju (iako nas nema u podugackoj exclusion listi) a drugi je poslao sa neispravnim brojem za praćenje i na kraju vratio novac posle mesec dana i zamolio me da odbijem paket ako mi stigne jer ni oni ne znaju gde je.
Onda sam našao u Džrmaniju ali sad nema na stanju i ne znaju kad ce nego da ih 'pratim'. To mi se sviđa jer sam ga prvo platio 133$, pa 243$, a kod nemaca je nekih 115-120€. U međuvremenu furam Pagani dizajn oficijal haha xD
RN3 Pro via TT
E,svašta...
Napiši ,molim te, koja mu je tačno oznaka ( da ne guglam sad )
ZAJEDNO SMO SKUPA!
WV0041TX
RN3 Pro via TT
Sada treba sacekati tri meseca.
Bookmarks sajtovi