just my luck...Svi satovi stigli, čovjek napravio preinake (neke željene, neke 'ispod žita' i nenajavljene 8mineralno staklo umjesto akrilnoga ( ) i taman kaze krece slati, kad na WUS-u krene negodovanje oko zelene verzije....ljudima su kazaljke prevelike i prekricavo narancaste, a i lume je narancasti i u neskladu s onim na brojcaniku...Sad je status quo, bas za te, crni i krem izgleda i idu (i meni su na njima ok kazaljke, narocito na crnom), no ovaj stoji...promjena lumea bi uzela jos 3 tjedna...
A toliko sam se nalozio da cu ga u ponedjeljak imati na ruci...
kako se vama cini? ja sam podijeljen...bolje su mi vece, ali su i, istina, samo truncicu prevelike.
da li da se priklonim taboru koji ce cekati promjene, ili...?
Ja bih uzeo manje kazaljke. Više mi pašu uz font na ciferu.
Jesu malo duže nego što bi trebalo al' opet ...
Moraćeš sam da odlučiš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ma u biti mi se svidio upravo zbog tih vecih lazaljki,manjima sam bio razocaran na prototipu...neuocljive mi bile.
Ali ove su malkice velike,mozda i zbog boje,bar minutna...satna mi je ok.
I boja mi je ok,samo da je maaaalo zagasitija i ne vristi tako.To ih i cini vecima.
Vidjet cu sto ce sef odluciti i kako ce se razvijati...
Meni su nekako ipak lepse ove manje....
Meni isto bolje leze manje, ali kada bi crne ivice bile samo malo deblje velicina mi ne bi smetala toliko
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
evo odlucio je dizajner sam- velicina kazaljki ostaje kakva je, ali idu u tamniju boju, kao onu na prvoj slici. mislim da ce to imati efekta i na dojam velicine (mozda jos povuku i crte, ko zna). Uglavnom, ja navijao za neku srednju alternativu, ali vjerujem da ce sada itekako cjepidlaciti i nadzirati proces, tako da mislim da ce ispasti ok.
No sad opet cekanje...
Inace, slazem se s Darkovim misljenjem o ulozi ruba...na crnoj verziji mi je velicina sasvim ok...
Uskoro :
Poslednja ispravka: ljubicicmilos (10.5.2014. u 17:11)
Kupljen danas u Ankari. Sada moram da sacekam prvu diplomatsku postu za Beograd, pa da mi posalju moji, jer da se salje kurirskom sluzbom sigurno bi mi naplatili carinu. Ali bitno je da je uzet, e sad jedini problem moze biti kako mi stoji na ruci, jer uzivo nisam imao priliku da ga vidim.
Certina DS 1 Chronograph Automatic 7750 Valjoux
Bookmarks sajtovi